Androidin YouTube-sovelluksen betatestaus

Android-betaohjelma on avoin kaikille Android-sovelluskehittäjille ja Android-käyttäjille. YouTuben betatestaajana voit käyttää YouTube-sovellusta normaalisti. Betatestaus auttaa meitä parantamaan ja vakauttamaan YouTuben toimintaa kaikille käyttäjille ja sisällöntuottajille.

Ohjelmaan osallistuminen

Näin voit liittyä YouTuben betatestaajaksi Androidilla:
  1. Mene betatestausohjelman liittymissivulle (voi edellyttää Google-tilille kirjautumista).
  2. Valitse Ryhdy testaajaksi.
  3. Ota betaversio käyttöön noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Ohjelmasta poistuminen

Näin voit lopettaa YouTuben betatestauksen Androidilla:
  1. Mene betatestausohjelman lopetussivulle (voi edellyttää Google-tilille kirjautumista).
  2. Valitse Lopeta testaaminen.

Huom. Jos eroat ohjelmasta, sinun on ehkä päivitettävä YouTube-sovelluksesi normaaliversioon.

Lähetä meille palautetta

Osallistumalla testaukseen ja antamalla palautetta autat meitä kehittämään jatkossa entistäkin parempia versioita. Toivomme että lähetät meille palautetta tai kysymyksiä testaamistasi ominaisuuksista.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää sovelluksen beta- ja tavallista versiota yhtä aikaa?

Et. Android-laitteelle voi asentaa vain yhden YouTube-sovellusversion kerralla.

Menetänkö tietoja, jos otan betaversion käyttöön?

Siirtyminen betaversioon vastaa tavallista sovelluspäivitystä, joten et menetä tietoja tai asetuksia.

Onko YouTuben betaohjelmassa rajoitettu määrä paikkoja?

Kyllä. YouTube ottaa betaohjelmaan mukaan vain rajoitetun määrän käyttäjiä. Jos tämä määrä on tullut täyteen, näet viestin, että ohjelma on täynnä. Paikkoja voi tulla myöhemmin lisää, jos osa nykyisistä testaajista poistuu ohjelmasta.