Betatest YouTube-appen på Android

Android Beta Program er åbent for alle Android-appudviklere og brugere med en Android-enhed. Som betatester for YouTube kan du bruge YouTube-appen som normalt. Dette hjælper os med at forbedre og stabilisere YouTube for alle brugere og youtubere.

Sådan tilmelder du dig

Følg vejledningen nedenfor for at blive betatester for YouTube på Android:
  1. Gå til betatestprogrammets tilmeldingsside (du skal muligvis logge ind på din Google-konto).
  2. Vælg Bliv tester.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at begynde at bruge betaversionen.

Sådan fravælger du funktionen

Følg vejledningen nedenfor, hvis du ikke længere vil være betatester for YouTube på Android:
  1. Gå til betatestprogrammets afmeldingsside (du skal muligvis logge ind på din Google-konto).
  2. Vælg Forlad programmet.
Bemærk! Hvis du forlader programmet, skal du muligvis opdatere din YouTube-app for at bruge den almindelige version.

Send os feedback

Din deltagelse og feedback hjælper os med at udvikle en bedre version af appen. Derfor skal du endelig sende os feedback eller spørgsmål om eventuelle funktioner, du har testet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg både have en betaversion og en almindelig version af appen?

Nej, du kan kun have én version af YouTube-appen installeret på din Android-enhed.

Mister jeg nogen data, hvis jeg skifter til betaversionen?

Når du skifter til betaversionen, foregår det på samme måde, som når du opdaterer, så du mister ikke nogen data eller indstillinger.

Er der et begrænset antal pladser i YouTubes betaprogram?

Ja, YouTube begrænser antallet af brugere i betaprogrammet. Hvis der ikke er flere pladser, får du vist en meddelelse om, at programmet er fyldt op. Hvis nogle af de nuværende testere forlader programmet, bliver der muligvis ledige pladser på et senere tidspunkt.