Canviar la qualitat d'un vídeo

Per tal que gaudeixis de la millor experiència de visualització, YouTube canvia la qualitat de la reproducció en continu de vídeo segons les condicions de visualització. És per això que la qualitat dels vídeos pot canviar mentre els mires.

Aquests són alguns dels factors que influeixen en la qualitat del vídeo:

1. La velocitat de la teva connexió a Internet.
  2. La mida de la pantalla o del reproductor de vídeo: els vídeos amb una qualitat més alta generalment es veuen millor en pantalles més grans.
  3. La qualitat del vídeo penjat original: si el vídeo s'ha gravat en definició estàndard, no estarà disponible en alta definició.
  4. El navegador: alguns navegadors no són compatibles amb les opcions de qualitat o els formats de vídeo més nous.
Nota: amb YouTube Premium, pots mirar vídeos amb una resolució de 1080p Premium en telèfons i tauletes Apple. Subscriu-te a YouTube Premium o obtén més informació sobre els avantatges de YouTube Premium.

Canviar la qualitat de vídeo

Pots canviar manualment la qualitat de qualsevol vídeo que estiguis mirant en un ordinador, televisor o dispositiu mòbil.

Com pots canviar la qualitat d'un vídeo que estàs mirant

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Canviar la qualitat de vídeo al televisor:

1. Al reproductor de vídeo, selecciona Configuració .
  2. Selecciona Qualitat.
  3. Selecciona la qualitat de vídeo que prefereixis.
Nota: és possible que alguns formats d'alta qualitat (p. ex., 1080p, 4K) no estiguin disponibles en tots els dispositius, ja que pot ser que no admetin l'última tecnologia de compressió de vídeo (VP9).

Per canviar la qualitat del vídeo que estàs mirant en un ordinador:

1. Al reproductor de vídeo, selecciona Configuració .
  2. Fes clic a Qualitat.
  3. Selecciona la qualitat de vídeo que prefereixis.