Navegar pel contingut sobre videojocs a YouTube

La pàgina de destinació Videojocs és molt útil per cercar contingut nou sobre videojocs a YouTube. Pots accedir-hi des de la pestanya Explora als dispositius mòbils o des del menú lateral a l'ordinador.

A la pàgina de destinació Videojocs, hi ha seccions dedicades a les tendències en vídeos sobre videojocs, a les transmissions en directe més populars i als jocs en directe més populars (on pots explorar més contingut sobre cada joc). També hi ha una secció per als darrers vídeos sobre videojocs de les teves subscripcions.

A la pàgina de destinació Videojocs, també hi pots trobar creadors emergents de videojocs. Cada setmana es destaca un creador de videojocs prometedor en aquesta pàgina i a la pestanya Tendències de videojocs.

Per veure més contingut sobre videojocs, pots explorar les pàgines de jocs, que YouTube genera automàticament. Pots trobar-les a sota de la descripció del vídeo quan mires qualsevol vídeo sobre videojocs. Les pàgines de jocs tenen diverses seccions en què s'inclou contingut de tot YouTube, com ara vídeos i transmissions en directe populars. També hi pots explorar altres jocs del mateix editor o desenvolupador. En subscriure't a la pàgina d'un joc, s'afegirà l'enllaç de la pàgina a la llista de subscripcions.

Com decideix YouTube quan genera automàticament la pàgina d'un joc?

Es genera automàticament la pàgina d'un joc quan el joc en qüestió és molt present al lloc web. Si un joc no té una pàgina generada automàticament, és possible que sigui per un dels motius següents:

• Hi ha pocs vídeos sobre el joc.
  • Els vídeos sobre aquest joc tenen poques visualitzacions.
  • Els vídeos sobre el joc no arriben al llindar de qualitat de YouTube.
Com decideix YouTube quin contingut s'inclou a la pàgina d'un joc generada automàticament?

YouTube fa servir algoritmes per determinar els temes principals d'un vídeo i utilitza aquesta informació per formar col·leccions de vídeos sobre un joc. Aquestes pàgines de jocs no representen l'opinió editorial de YouTube.

Com puc aconseguir que els meus canals o vídeos es mostrin a la pàgina d'un joc generada automàticament?

No cal que facis res, tret de seguir les pràctiques recomanades habituals per afavorir el descobriment dels vídeos: posar-los un bon títol i afegir-hi una bona descripció.

Recorda que, pel que fa a les etiquetes, és més important la qualitat que la quantitat. I, com sempre, no intentis enganyar els espectadors, perquè infringiries les directrius de la comunitat de YouTube.

Si el teu vídeo sobre videojocs es mostra en un canal temàtic que no correspon, comprova'n el títol, la descripció i la categoria. A YouTube Studio, assegura't que has seleccionat la categoria "Videojocs" i que has triat el videojoc adequat.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google