Novetats del Gestor de continguts de Studio

Darreres actualitzacions

Gener de 2024
  • Cerca d'ISNI d'artistes a la pàgina Metadades del recurs: en introduir el nom d'un artista a la pàgina Metadades del recurs de la interfície d'usuari (IU) del Gestor de continguts de Studio, s'extreu una llista de noms coincidents amb els seus identificadors de nom estàndard internacionals (ISNI) de la base de dades de l'ISNI. Tingues en compte que això és opcional: en escriure el nom de l'artista i prémer la tecla Retorn, s'obrirà un quadre emergent on podràs desar el nom de l'artista sense el seu ISNI. Obtén més informació.

Octubre de 2023

• Canvis en els controls de format de YouTube Advertising: ara, si actives els anuncis durant la pujada d'un vídeo llarg, és possible que els anuncis pre-roll, post-roll, omissibles o no omissibles es mostrin abans o després del vídeo. Obtén més informació.
Setembre de 2023
  • Excloure els segments de referència mitjançant una plantilla de Distribució de contingut: hem afegit una funció nova per excloure segments de referència mitjançant la plantilla CSV "Referència: gestió" de Distribució de contingut del Gestor de continguts de Studio. Ara els partners poden afegir, substituir o suprimir exclusions de referència manuals per a les referències existents de manera massiva. Obtén més informació.

Agost de 2023

• Nou filtre de nombre de subscriptors a la pàgina de la llista Vídeos reclamats: ara hi ha un filtre nou a la pàgina de la llista Vídeos reclamats del Gestor de continguts de Studio que et permet filtrar els vídeos reclamats pel nombre de subscriptors del canal.

Les opcions de filtre són: canals amb un nombre de subscriptors inferior a 1.000, entre 1.000 i 100.000, entre 100.000 i 500.000, entre 500.000 i 5 milions, o més de 5 milions. Obtén més informació sobre el filtre de nombre de subscriptors.
Juny de 2023

Abril de 2023

• Nou filtre "Recurs combinat": hi ha un filtre nou, "Recurs combinat", a la pàgina Recursos que et permet veure els recursos combinats o no combinats. Obtén més informació sobre com pots utilitzar filtres per trobar recursos.
  • Els informes de recursos ja estan disponibles diàriament: els informes de recursos ara es poden baixar diàriament. Aquests informes es baixen des de la pestanya Recursos de la pàgina Informes . Obtén més informació sobre els informes descarregables.

Febrer de 2023

• Noves maneres d'utilitzar les etiquetes de recursos: hi ha noves funcions disponibles per ajudar-te a utilitzar les etiquetes de recursos de manera més eficient al Gestor de continguts de Studio. Ara pots:
    • Tenir fins a 15.000 etiquetes de recursos (el límit anterior era de 5.000).
    • Afegir recursos a una etiqueta directament des de la pàgina Etiquetes de recursos. Obtén informació.
    • Consultar la data de creació de l'etiqueta a la pàgina Etiquetes de recursos.
    • Suprimir etiquetes de recursos de manera massiva. Obtén informació.
    • Afegir o crear una etiqueta de recurs quan creïs un recurs a l'eina de reclamació manual. Obtén informació.
    • Canviar el nom de les etiquetes de recursos. Obtén informació.
    • Veure etiquetes de recursos en exportacions de vídeos reclamats.
    • Exportar dades d'etiquetes de recursos com a fitxer .CSV. Obtén informació.
  • Nova restricció de rols per limitar la reproducció de referències: quan crees un rol nou o n'edites un d'existent, ara pots seleccionar una restricció: "Sense reproduccions de referències". Si un rol inclou aquesta restricció, els usuaris assignats a aquest rol no podran reproduir referències d'àudio ni de vídeo. Obtén més informació sobre com pots gestionar els rols.

Gener de 2023

• Novetats a la targeta del tauler del Gestor de continguts de Studio: a la pàgina Tauler , hi ha una targeta nova titulada "Novetats del Gestor de continguts de Studio". Aquesta targeta mostrarà actualitzacions ràpides de les funcions noves del Gestor de continguts de Studio. Les actualitzacions enllaçaran a aquest article del Centre d'ajuda per obtenir més informació.

Actualitzacions anteriors

2022

Estem fent algunes millores en el procés d'impugnació i d'apel·lació de Content ID tant per als reclamants com per als usuaris que pengen contingut. Aquestes millores provenen dels comentaris que hem rebut al llarg dels anys sobre el procés. Aquests canvis poden afectar alguns dels teus fluxos de treball al Gestor de continguts de Studio. Els canvis són els següents:

1. Requisits d'idoneïtat més estrictes: per reduir el possible ús abusiu del procés d'apel·lació, augmentarem els requisits que han de complir els usuaris per poder enviar apel·lacions de Content ID. A partir d'ara, només podran enviar una apel·lació els usuaris que tinguin accés a les funcions avançades. Per poder accedir a aquestes funcions, que hem introduït durant els dos darrers anys, els usuaris han de proporcionar un element d'identificació o generar historial del canal al llarg del temps.

Amb aquest canvi, és probable que les apel·lacions de Content ID disminueixin i tinguin més qualitat; per tant, també escurçarem el període de temps per revisar-les de 30 a 7 dies. S'aplicarà la caducitat estàndard de les apel·lacions si no es pren cap mesura després de 7 dies. Si l'apel·lació no es revisa en aquest període de 7 dies, podràs continuar enviant una sol·licitud de retirada en qualsevol moment. Pots consultar les apel·lacions que has de revisar a la pàgina Problemes i pots ordenar-les per data de caducitat.

2. Escalar per apel·lar: un altre canvi que presentem per als usuaris amb accés a les funcions avançades és "Escala per apel·lar". Els usuaris aptes que vulguin posar en dubte les reclamacions de bloqueig dels seus vídeos tindran l'opció d'ometre el pas inicial d'impugnació i enviar una apel·lació directament. Tingues en compte que les reclamacions de monetització i de seguiment no són aptes per utilitzar l'opció "Escala per apel·lar"; només ho són les reclamacions de bloqueig.

A més, les opcions que tens per resoldre les apel·lacions (p. ex., retirar la reclamació o presentar una sol·licitud de retirada) no canviaran.

Els canals que gestiones també es beneficiaran d'aquests canvis, ja que ara tindran opcions més ràpides per resoldre les reclamacions que vulguin posar en dubte.

Aquests canvis començaran a fer-se efectius el 18 de juliol de 2022. Només s'aplicaran a les impugnacions i apel·lacions que s'enviïn a partir d'aquesta data. Per donar-te temps d'ajustar els fluxos de treball, els canvis entraran en vigor gradualment al llarg del temps.

Suggeriments

Segueix aquests passos per enviar-nos els teus suggeriments sobre les funcions del Gestor de continguts de Studio:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Envia suggeriments .
  3. Introdueix els teus suggeriments. Com més específics siguin, més útils ens resultaran.
    • Nota: no incloguis informació sensible (qualsevol dada que s'hagi de protegir) als teus suggeriments. Per exemple, no incloguis contrasenyes, números de targetes de crèdit ni dades personals.
  4. Tria si vols incloure una captura de pantalla. Pots destacar informació de la pantalla o suprimir informació sensible que s'hi mostri.
  5. Quan hagis acabat d'introduir els suggeriments, fes clic a Envia.

Recorda que llegim i tenim en compte tots els suggeriments, però no podem respondre a tots.