Je video's vervagen

Vervaag delen van je video op een computer.

Opmerking: Maak je video openbaar, verborgen of privé om je video te vervagen.

Gezichtsvervaging

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer in het linkermenu Video's.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik in het linkermenu op Editor.
  5. Klik op DELEN VAN JE VIDEO VERVAGEN en selecteer Gezicht vervagen.
  6. Selecteer hierna de gezichten die je wilt vervagen en klik op Toepassen.
  7. Klik op het vak en sleep het om de vervaging aan te passen.
  8. Klik op Opslaan.

Aangepast vervagen

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer in het linkermenu Video's.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik in het linkermenu op Editor.
  5. Klik op DELEN VAN JE VIDEO VERVAGEN en selecteer Aangepast vervagen.
  6. Klik op het vak en sleep het om de vervaging aan te passen.
  7. Klik op Opslaan.

De tool vervaagt het object of de persoon in de video tijdens het bewegen. Je kunt ook het volgende doen:

• Het vervagingsvak verplaatsen: Klik op het vervaagde gebied en sleep het naar een andere plek.
  • De vorm van de vervaging wijzigen: Selecteer Rechthoek of Ovaal als vorm voor je vervaging.
  • Het formaat van het vervagingsvak aanpassen: Versleep een hoek van het vak om het vervaagde gebied groter of kleiner te maken.
  • Het moment van vervaging wijzigen: Klik en sleep de uiteinden van de tijdlijn om in te stellen wanneer de vervaging start en eindigt.
  • Het vervagingsvak vastzetten: Selecteer Vervagingspositie vastzetten zodat het vervagingsvak op dezelfde plek blijft staan.
  • Meerdere gebieden vervagen: Klik en sleep met je muisaanwijzer over andere gebieden die je wilt vervagen.