Gjør videoene dine uskarpe

Hvis du bruker YouTube Studio på en datamaskin, kan du gjøre deler av videoen uskarp.

Merk: Hvis den uredigerte videoen er sett over 100 000 ganger, kan du kanskje ikke lagre endringer i den – med unntak av funksjonen Gjør ansikter uskarpe. Denne begrensningen gjelder ikke for kanaler som er med i YouTubes partnerprogram.

Åpne videoredigereren

Åpne videoredigereren for å gjøre en del av videoen uskarp.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på tittelen eller miniatyrbildet for videoen du vil redigere.
  4. Velg Redigerer på menyen til venstre.

Gjør ansikter uskarpe

1. Velg Gjør uskarp  og deretter Gjør ansikter uskarpe.
  2. Når behandlingen er ferdig, velger du ansiktene du vil gjøre uskarpe, og klikker på BRUK.
  3. Klikk og flytt på boksen for å justere plasseringen av uskarpheten.
  4. Klikk på LAGRE.

Legg til egendefinert uskarphet

1. Velg Gjør uskarp  og deretter Egendefinert uskarphet.
  2. Klikk og flytt på boksen for å justere plasseringen av uskarpheten.
  3. Klikk på LAGRE.

Flere alternativer

• Flytt den uskarpe boksen til et annet sted: Klikk og dra inne i boksen.
  • Endre fasongen på uskarpheten: Velg Rektangel eller Oval som fasong på uskarpheten.
  • Endre størrelsen på det uskarpe området: Klikk og dra et hjørne av boksen for å gjøre det uskarpe området større eller mindre.
  • Endre når uskarpheten inntreffer: Klikk og dra i endene av tidslinjen for å angi når uskarpheten skal begynne og slutte.
  • Tillat at det uskarpe området beveger seg: Velg Spor objektet for å sørge for at det uskarpe området beveger seg.
  • Forhindre at det uskarpe området beveger seg: Velg Fest det uskarpe området for å holde det uskarpe området på samme sted.
  • Gjør flere områder uskarpe: Klikk og dra nye bokser over delene du vil gjøre uskarpe.
  • Du kan laste ned den redigerte videoen og laste den opp igjen for å publisere endringene du har gjort.