Videoiden sumentaminen

Uutena videona tallentaminen poistuu: Mahdollisuus tallentaa trimmattu tai sumennettu video uutena videona poistuu 17. maaliskuuta 2021. Tätä ominaisuutta ei juurikaan käytetty, minkä vuoksi päätimme poistaa sen käytöstä ja keskittyä muihin luontityökaluihin. Voit julkaista muutokset lataamalla editoidun videon YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.

Voit sumentaa videon osia tietokoneella YouTube Studiossa.

Kasvojen sumennus

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Klikkaa vasemmasta valikosta Editori.
  5. Klikkaa SUMENNA OSIA VIDEOSTA ja valitse Kasvojen sumennus.
  6. Kun käsittely on valmis, valitse sumennettavat kasvot ja klikkaa Käytä.
  7. Säädä sumennusta klikkaamalla ja vetämällä ruutua.
  8. Klikkaa Tallenna.

Räätälöity sumennus

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Klikkaa vasemmasta valikosta Editori.
  5. Klikkaa SUMENNA OSIA VIDEOSTA ja valitse Räätälöity sumennus.
  6. Säädä sumennusta klikkaamalla ja vetämällä ruutua.
  7. Klikkaa Tallenna.

Lisäasetukset

• Siirrä sumennusruutua: Klikkaa ruutua ja vedä se haluamaasi kohtaan.
  • Muuta sumennuksen muotoa: Valitse sumennuksen muodoksi neliö tai ovaali.
  • Muuta sumennuksen kokoa: Suurenna tai pienennä ruutua ottamalla kiinni sen kulmasta ja vetämällä sitä sisään- tai ulospäin.
  • Muuta sumennuksen aikaa: Valitse sumennuksen alku- ja loppukohta videolla vetämällä aikajanan päitä.
  • Lukitse sumennettava alue paikalleen: Valitse Lukitse sumennuksen sijainti, niin sumennettava alue pysyy samassa paikassa.
  • Sumenna useita kohtia: Luo uusia sumennusruutuja klikkaamalla ja vetämällä ne sumennettavien kohteiden päälle.
  • Voit julkaista tekemäsi muutokset lataamalla muokatun videosi YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.