Videoiden sumentaminen

Tietokoneella voit sumentaa videon osia.

Huom. Varmista, että video julkinen, piilotettu tai yksityinen ennen sumentamista.

Muokattu sumennus

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Videot.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Editori.
  5. Valitse LISÄÄ SUMENNUS.
  6. Valitse Muokattu sumennus ‑kohdan vierestä Muokkaa.
  7. Vie hiiri videon päälle ja valitse Keskeytä .
  8. Säädä sumennusta klikkaamalla ja vetämällä ruutua.
  9. Klikkaa Valmis.
  10. Klikkaa Tallenna.

Työkalu pitää kohteen automaattisesti sumennettuna sen liikkuessa. Voit käyttää myös seuraavia toimintoja:

• Siirrä sumennusruutua: Klikkaa ruutua ja vedä se haluamaasi kohtaan.
  • Muuta sumennusruudun kokoa: Suurenna tai pienennä ruutua ottamalla kiinni sen kulmasta ja vetämällä sitä sisään- tai ulospäin.
  • Muuta sumennuksen aikaa: Valitse sumennuksen alku- ja loppukohta videolla vetämällä aikajanan päitä.
  • Lukitse sumennettava alue paikalleen: Klikkaa aikajanalla Lukitse, niin sumennettava alue pysyy samassa paikassa.
  • Sumenna useita kohtia: Luo uusia sumennusruutuja klikkaamalla ja vetämällä ne sumennettavien kohteiden päälle.

Kasvojen sumennus

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Videot.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Editori.
  5. Valitse ALOITA.
  6. Valitse LISÄÄ SUMENNUS.
  7. Valitse Sumenna kasvot ‑kohdan vierestä Muokkaa.
  8. Kun video on käsitelty, klikkaa sumennettavien kasvojen pikkukuvia.
  9. Klikkaa Tallenna.
  10. Klikkaa uudelleen Tallenna.