Videoiden sumentaminen

Tietokoneella voit sumentaa videon osia.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä YouTube Studion betaversiossa. Jos käytät YouTube Studion betaversiota (studio.youtube.com), valitse vasemmasta valikosta Creator Studion perinteinen versio.

Muokattu sumennus

Voit sumentaa liikkuvia esineitä tai ihmisiä klikkaamalla Sumennustehosteet > Muokattu sumennus > Muokkaa. Valitse sumennettava kohde klikkaamalla sitä videon esikatseluruudussa ja suurentamalla näin syntyvä sumennusruutu sopivan kokoiseksi kohteen päälle. Työkalu pitää kohteen automaattisesti sumennettuna sen liikkuessa. Voit käyttää myös seuraavia toimintoja:

• Siirrä sumennusruutua: Klikkaa ruutua ja vedä se haluamaasi kohtaan.
  • Muuta sumennusruudun kokoa: Suurenna tai pienennä ruutua ottamalla kiinni sen kulmasta ja vetämällä sitä sisään- tai ulospäin.
  • Muuta sumennuksen aikaa: Määritä sumennuksen alku- ja loppukohta videolla vetämällä aikajanan päitä.
  • Lukitse sumennettava alue paikalleen: Valitse aikajanalla Lukitse, niin sumennettava alue pysyy samassa paikassa.
  • Sumenna useita kohtia: Luo uusia sumennusruutuja klikkaamalla ja vetämällä ne sumennettavien kohteiden päälle.

Kasvojen sumennus

1. Klikkaa Sumennustehosteet > Sumenna kasvot > Muokkaa. Voit käyttää YouTubea normaalisti videon käsittelyn aikana.

2. Kun video on käsitelty, näet pikkukuvat kaikista työkalun havaitsemista kasvoista.
  3. Klikkaa sumennettavien kasvojen pikkukuvia.
  4. Tallenna muutokset videoon tai luo niistä uusi video.