Videoiden sumentaminen

Tietokoneella voit sumentaa videon osia.

Huom. Jos käytät YouTube Studion betaversiota, valitse ensin vasemmanpuoleisesta valikosta Vanha Creator Studio.

Muokattu sumennus

Sumenna videolla liikkuvia esineitä tai ihmisiä näin:

1. Siirry videoon Videonhallintaohjelmalla ja valitse Parannukset-välilehti.
  2. Klikkaa Muokattu sumennus ‑kohdasta Muokkaa.
  3.  Luo sumennusruutu klikkaamalla ja vetämällä se sumennettavan kohteen päälle. Työkalu pitää kohteen automaattisesti sumennettuna sen liikkuessa. Voit käyttää myös seuraavia toimintoja:
    • Siirrä sumennusruutua: Klikkaa ruutua ja vedä se haluamaasi kohtaan.
    • Muuta sumennusruudun kokoa: Ota kiinni ruudun kulmasta ja vedä sitä sisään- tai ulospäin.
    • Muuta sumennuksen aikaa: Valitse sumennuksen alku- ja loppukohta videolla vetämällä aikajanan päitä.
    • Lukitse sumennettava alue paikalleen: Klikkaa aikajanalla Lukitse, niin sumennettava alue pysyy samassa paikassa.
    • Sumenna useita kohtia: Luo uusia sumennusruutuja klikkaamalla ja vetämällä ne sumennettavien kohteiden päälle.

Kasvojen sumennus

1. Klikkaa Kasvojen sumennus ‑kohdasta Muokkaa. Voit käyttää YouTubea normaalisti videon käsittelyn aikana.
  2. Kun video on käsitelty, näet pikkukuvat kaikista työkalun havaitsemista kasvoista.
  3. Klikkaa sumennettavien kasvojen pikkukuvia.
  4. Tallenna muutokset videoon tai luo niistä uusi video.