Slør dine videoer

Du kan sløre dele af din video på en computer i YouTube Studio.

Bemærk! Hvis din video har over 100.000 visninger og ikke er redigeret, kan du muligvis ikke gemme ændringer, medmindre det er for at sløre ansigter. Denne begrænsning gælder ikke for kanaler, der er med i YouTubes partnerprogram.

Åbn videoredigeringsværktøjet

Åbn videoredigeringsværktøjet for at sløre en sektion af din video.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på titlen eller miniaturebilledet på den video, du vil redigere.
  4. Vælg Redigeringsværktøj i menuen til venstre.

Tilføj ansigtssløring

1. Vælg Sløring og derefter Ansigtssløring.
  2. Når behandlingen er færdig, skal du vælge de ansigter, du vil sløre, og klikke på ANVEND.
  3. Klik og træk i et hjørne af feltet for at sløre et større eller mindre område.
  4. Klik på GEM.

Tilføj tilpasset sløring

1. Vælg Sløring og derefter Tilpasset sløring.
  2. Klik og træk i et hjørne af feltet for at sløre et større eller mindre område.
  3. Klik på GEM.

Flere muligheder

• Flytte det slørede felt til et andet sted: Klik og træk inde i feltet.
  • Ændre sløringsformen: Vælg rektangel eller oval som din sløringsform.
  • Ændre størrelsen af det slørede område: Klik og træk i et hjørne af feltet for at sløre et større eller mindre område.
  • Ændre, hvornår sløringen sker: Klik og træk enderne af tidslinjen for at indstille, hvornår sløringen skal begynde og slutte.
  • Tillade, at det slørede område bevæger sig: Vælg Følg objekt for at sikre, at det slørede område bevæger sig rundt.
  • Forhindre det slørede område i at flytte sig: Vælg Fastgør sløringsposition for at sikre, at det slørede område altid forbliver på samme sted.
  • Sløre nogle få områder: Klik og træk nye felter over de dele, som du vil sløre.
  • Du kan downloade din redigerede video og uploade den igen for at udgive dine ændringer.