Desenfocar vídeos

Pots desenfocar parts del teu vídeo en un ordinador a YouTube Studio.

Nota: en el cas dels vídeos sense editar amb més de 100.000 visualitzacions, és possible que no puguis desar-hi cap canvi, excepte per desenfocar les cares. Aquesta restricció no s'aplica als canals del Programa per a partners de YouTube.

Obrir l'editor de vídeo

Obre l'editor de vídeo per desenfocar una secció del vídeo.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura del vídeo que vulguis editar.
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Editor.

Desenfocar cares

1. Selecciona Desenfoca i, a continuació, Desenfocament de cares.
  2. Un cop s'hagi acabat de processar, selecciona les cares que vols desenfocar i, a continuació, fes clic a APLICA.
  3. Fes clic al quadre i arrossega'l per ajustar el desenfocament.
  4. Fes clic a DESA.

Afegir desenfocament personalitzat

1. Selecciona Desenfoca i, a continuació, Desenfocament personalitzat.
  2. Fes clic al quadre i arrossega'l per ajustar el desenfocament.
  3. Fes clic a DESA.

Més opcions

• Moure el quadre de desenfocament a un altre lloc: fes clic a dins del quadre i arrossega'l.
  • Canviar la forma del desenfocament: selecciona Rectangle o Oval com a forma del desenfocament.
  • Canviar la mida de la zona desenfocada: fes clic en un cantó del quadre i arrossega'l per ampliar o reduir la zona desenfocada.
  • Canviar el moment en què la imatge es desenfoca: fes clic als extrems de la línia de temps i arrossega'ls per establir quan comença i quan acaba el desenfocament.
  • Permetre que la zona desenfocada es mogui: selecciona Fes un seguiment de l'objecte per assegurar-te que l'àrea desenfocada es mogui.
  • Evitar que es mogui la zona desenfocada: selecciona Fixa la posició del desenfocament perquè la zona desenfocada es mantingui sempre al mateix lloc.
  • Desenfocar algunes zones: fes clic i arrossega el cursor per crear quadres nous sobre les parts que vulguis desenfocar.
  • Pots baixar el vídeo editat i tornar-lo a penjar per publicar els canvis que hagis fet.