Trimma videor

På en dator kan du ta bort början, mitten eller slutet av en video. Du behöver inte ladda upp videon igen för att trimma den. Videons webbadress, visningsantal och kommentarer ändras inte. Den här funktionen är tillgänglig för videor som är kortare än sex timmar.

Så här trimmar och klipper du dina videor med videoredigeraren i YouTube Studio

Obs! För oredigerade videor med över 100 000 visningar kanske du inte kan spara ändringar, förutom för att göra ansikten oskarpa. Den här begränsningen gäller inte kanaler som är med i YouTubes partnerprogram.

Öppna videoredigeraren för att trimma eller ta bort delar av videon.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på titeln eller miniatyren för videon du vill redigera.
  4. Välj Redigerare i menyn till vänster.

Trimma början eller slutet på videon

1. Välj Trimma och klippa . En blå ruta visas i redigeraren.
  2. Dra sidorna på den blå rutan. Sluta när den täcker den del av videon du vill behålla. Allt som inte är med i rutan tas bort från videon.
  3. Klicka på Spara.

Ta bort en del av videon

1. Välj Trimma och klippa  och klicka sedan på NYTT KLIPP. En röd ruta visas i redigeraren.
  2. Dra sidorna på den röda rutan. Sluta när den röda rutan täcker den del av videon du vill ta bort. Allt utanför den röda rutan visas i videon.
  3. Bekräfta ändringarna genom att välja Klipp ut .
  4. Klicka på Spara.

Om du vill trimma eller klippa videon vid en viss tidpunkt kan du ange tiden i rutan. Välj Förhandsgranska om du vill granska ändringarna. Om du vill ångra klippningen för delen klickar du på ÅNGRA. Du kan när som helst klicka på IGNORERA ÄNDRINGAR om du vill avbryta ändringarna.

Fler alternativ

• Välj Mer ” följt av Återgå till originalet om du vill ta bort ändringar i ditt utkast som inte har sparats.
  • Du kan ladda ned din redigerade video och ladda ned den igen om du vill publicera ändringarna du gjort.