Trim videoene dine

På en datamaskin kan du klippe vekk starten, midten eller slutten av videoen din. Du trenger ikke å laste opp en video på nytt for å trimme den. Videoens nettadresse og kommentarer samt antall avspillinger endres ikke. Denne funksjonen er tilgjengelig for videoer som er under seks timer lange.

Slik trimmer og klipper du videoer med videoredigereren i YouTube Studio

Merk: Hvis den uredigerte videoen er sett over 100 000 ganger, kan du kanskje ikke lagre endringer i den – med unntak av funksjonen Gjør ansikter uskarpe. Denne begrensningen gjelder ikke for kanaler som er med i YouTubes partnerprogram.

Åpne videoredigereren for å trimme eller fjerne en del av videoen.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på tittelen eller miniatyrbildet for videoen du vil redigere.
  4. Velg Redigerer på menyen til venstre.

Trim starten eller slutten av videoen

1. Velg Trim og klipp . En blå boks dukker opp i redigeringsverktøyet.
  2. Dra i sidene på den blå boksen. Stopp når boksen dekker den delen av videoen du vil beholde. Alt som ikke er innenfor boksen, fjernes fra videoen.
  3. Klikk på Lagre.

Fjern en del av videoen

1. Velg Trim og klipp , og klikk på NYTT KLIPP. En rød boks dukker opp i redigeringsverktøyet.
  2. Dra i sidene på den røde boksen. Stopp når den røde boksen dekker den delen av videoen du vil fjerne. Alt som ikke er innenfor den røde boksen, beholdes i videoen.
  3. Velg Klipp  for å bekrefte endringene.
  4. Klikk på Lagre.

Hvis du vil trimme eller klippe videoen ved et bestemt tidspunkt, angir du tidspunktet i boksen. Velg «Ta en forhåndskikk» for å se over endringene. Klikk på ANGRE for å angre klippingen av den aktuelle delen. Du kan når som helst klikke på FORKAST ENDRINGENE for å avbryte.

Flere alternativer

• Velg Mer » etterfulgt av Tilbake til originalen for å fjerne eventuelle ulagrede endringer i utkastet.
  • Du kan laste ned den redigerte videoen og laste den opp igjen for å publisere endringene du har gjort.