Videoiden leikkaaminen

Voit leikata sisältöä videon alusta, keskeltä tai lopusta tietokoneella. Videota ei tarvitse ladata uudelleen leikkaamista varten. Videon URL-osoite, katselukerrat ja kommentit pysyvät ennallaan. Tämä ominaisuus on saatavilla vain alle kuuden tunnin mittaisille videoille.

Huom. Jos videolla on yli 100 000 katselukertaa, et välttämättä voi tallentaa siihen muutoksia kasvojen sumennusta lukuun ottamatta. Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvia kanavia.

Videoeditorin avaaminen

Jos haluat leikata videosta kohtia, avaa videoeditori.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa muokattavan videon nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Editori.

Videon alku- tai loppupään leikkaaminen

1. Valitse leikkausrivi  . Editoriin tulee näkyviin sininen ruutu.
  2. Klikkaa ja vedä sinisen ruudun sivuja. Lopeta vetäminen, kun ruutu kattaa sen videon osan, jonka haluat säilyttää. Kaikki ruudun ulkopuolella oleva sisältö poistetaan.
  3. Tarkista muokkaukset valitsemalla Esikatselu.
  4. Klikkaa Tallenna.

Osion poistaminen videon keskeltä

1. Valitse leikkausrivi  . Editoriin tulee näkyviin sininen ruutu.
  2. Klikkaa ruudun sisällä sitä kohtaa, josta poistettava osio alkaa.
  3. Valitse Jaa.
  4. Klikkaa näkyviin tulevaa sinistä palkkia ja vedä se poistettavan osion loppuun.
  5. Tarkista muokkaukset valitsemalla Esikatselu.
  6. Valitse Tallenna.

Jos haluat leikata tai jakaa videon tietystä ajankohdasta, kirjoita aika KUMOA-painikkeen viereiseen kenttään. Voit peruuttaa osion jaon klikkaamalla KUMOA. Voit peruuttaa tekemäsi muutokset milloin tahansa klikkaamalla HYLKÄÄ MUUTOKSET.

Lisäasetukset

• Voit poistaa tallentamattomat muutokset luonnoksesta valitsemalla Lisää ja sitten Palauta alkuperäinen.
  • Voit julkaista tekemäsi muutokset lataamalla muokatun videosi YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.

Katso, miten videota voi trimmata

Katso seuraava YouTube Creators ‑kanavan video, jos haluat ohjeita videon trimmaamiseen.

How to trim your videos with the video editor in YouTube Studio (beta)