Videoiden leikkaaminen

Voit leikata sisältöä videon alusta, keskeltä tai lopusta tietokoneella. Videota ei tarvitse ladata uudelleen leikkaamista varten. Videon URL-osoite, näyttökerrat ja kommentit pysyvät ennallaan. Tämä ominaisuus on saatavilla vain alle kuuden tunnin mittaisille videoille.

Huom. Jos videolla on yli 100 000 näyttökertaa, et ehkä voi tallentaa siihen muutoksia kasvojen sumennusta lukuun ottamatta. Voit kuitenkin tallentaa muut muutokset uuteen versioon valitsemalla Tallenna uutena videona. Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvia kanavia.

How to trim your videos with the video editor in YouTube Studio (beta)

Videoeditorin avaaminen

Jos haluat leikata videosta kohtia, avaa videoeditori.

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  3. Klikkaa muokattavan videon nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Editointi.

Creator Studion perinteinen versio

1. Avaa videonhallintaohjelma.
  2. Valitse Muokkaa sen videon vieressä, jota haluat muokata.
  3. Siirry Parannukset-välilehdelle.

Videon alku- tai loppupään leikkaaminen

1. Valitse Leikkaa. Editoriin tulee näkyviin sininen ruutu.
  2. Klikkaa ja vedä sinisen ruudun sivuja. Lopeta vetäminen, kun ruutu kattaa sen videon osan, jonka haluat säilyttää. Kaikki ruudun ulkopuolella oleva sisältö poistetaan.
  3. Tarkista tekemäsi muutokset valitsemalla Toista.
  4. Klikkaa Tallenna.

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Parannukset-välilehti ja sitten Leikkaa.
  2. Leikkaa haluamasi osat pois käyttämällä sinisiä palkkeja. Leikatut osat muuttuvat harmaiksi.
  3. Klikkaa Valmis.
Voit peruuttaa tekemäsi muutokset milloin tahansa klikkaamalla Tyhjennä.

Osion poistaminen videon keskeltä

1. Valitse Leikkaa. Editoriin tulee näkyviin sininen ruutu.
  2. Klikkaa ruudun sisällä sitä kohtaa, josta poistettava osio alkaa.
  3. Valitse Jaa.
  4. Klikkaa näkyviin tulevaa valkoista palkkia ja vedä se poistettavan osion loppuun.
  5. Tarkista tekemäsi muutokset valitsemalla Toista.
  6. Valitse Tallenna.

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Parannukset-välilehti ja sitten Leikkaa.
  2. Siirry ensimmäiseen leikattavaan kuvaan ja valitse Jaa. Klikkaa jakokohdan oikealta puolelta. Vedä vasemmanpuoleinen sininen palkki leikattavan osan loppuun.
  3. Klikkaa Valmis.

Voit peruuttaa tekemäsi muutokset milloin tahansa klikkaamalla Tyhjennä.

Jos haluat leikata tai jakaa videon tietystä ajankohdasta, kirjoita aika Leikkaa-painikkeen vieressä olevaan kenttään. Voit perua osion jaon painamalla (X) osion yläpuolella. Voit peruuttaa tekemäsi muutokset milloin tahansa klikkaamalla Tyhjennä kaikki.