Videoiden leikkaaminen

Voit leikata sisältöä videon alusta, keskeltä tai lopusta tietokoneella. Videota ei tarvitse ladata uudelleen leikkaamista varten. Videon URL-osoite, katselukerrat ja kommentit pysyvät ennallaan. Ominaisuus on käytettävissä alle kuuden tunnin mittaisissa videoissa.

Videoiden trimmaus ja leikkaaminen YouTube Studion videoeditorilla

Huom. Jos editoimattomalla videolla on yli 100 000 katselukertaa, et välttämättä voi muokata sitä kasvojen sumentamista lukuun ottamatta. Rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvia kanavia.

Jos haluat leikata videosta kohtia, avaa videoeditori.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa muokattavan videon nimeä tai pikkukuvaa.
  4. Valitse vasemmasta valikosta Editori.

Videon alku- tai loppupään leikkaaminen

1. Valitse Trimmaa ja leikkaa . Editoriin tulee näkyviin sininen ruutu.
  2. Vedä sinisen ruudun sivuja. Lopeta vetäminen, kun ruutu kattaa sen videon osan, jonka haluat säilyttää. Kaikki ruudun ulkopuolella oleva sisältö poistetaan.
  3. Klikkaa Tallenna.

Kohdan poistaminen videon keskeltä

1. Valitse Trimmaa ja leikkaa  ja klikkaa UUSI LEIKKAUS. Editoriin tulee näkyviin punainen ruutu.
  2. Vedä punaisen ruudun sivuja. Lopeta vetäminen, kun ruutu kattaa sen videon osan, jonka haluat poistaa. Kaikki ruudun ulkopuolella oleva sisältö säilytetään.
  3. Vahvista muokkaukset valitsemalla Leikkaa .
  4. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat trimmata tai leikata videota tietystä ajankohdasta, kirjoita aika kenttään. Tarkista muokkaukset valitsemalla Esikatselu. Voit kumota kohdan leikkauksen klikkaamalla KUMOA. Voit perua tekemäsi muutokset milloin tahansa klikkaamalla HYLKÄÄ MUUTOKSET.

Lisäasetukset

• Voit poistaa tallentamattomat muutokset luonnoksesta valitsemalla Lisää " ja sitten Palauta alkuperäinen.
  • Voit julkaista tekemäsi muutokset lataamalla muokatun videosi YouTubesta ja lisäämällä sen uudelleen.