Klip dine videoer

Du kan klippe begyndelsen, midten eller slutningen af din video fra på en computer. Du behøver ikke at uploade en video igen for at klippe den. Videoens webadresse, visningstal og kommentarer forbliver uændrede. Denne funktion er tilgængelig for videoer, der er kortere end seks timer.

Sådan klipper du dine videoer med videoredigeringsværktøjet i YouTube Studio

Bemærk! Hvis dine videoer har over 100.000 visninger og ikke er redigeret, kan du muligvis ikke gemme ændringer, medmindre det er for at sløre ansigter. Denne begrænsning gælder ikke for kanaler, der er med i YouTubes partnerprogram.

Brug videoredigeringsværktøjet til at klippe eller fjerne en sektion af din video.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på titlen eller miniaturebilledet på den video, du vil redigere.
  4. Vælg Redigeringsværktøj i menuen til venstre.

Klip starten eller slutningen af din video fra

1. Vælg Klip og beskær . Der vises et blåt felt i redigeringsværktøjet.
  2. Træk i kanten af det blå felt. Stop, når feltet dækker den del af videoen, som du gerne vil beholde. Alt, der ikke er dækket af feltet, bliver fjernet fra videoen.
  3. Klik på Gem.

Fjern en sektion af din video

1. Vælg Klip og beskær, og klik derefter på NYT KLIP. Der vises et rødt felt i redigeringsværktøjet.
  2. Træk i kanten af det røde felt. Stop, når det røde felt dækker den del af videoen, som du vil fjerne. Alt, der ikke er markeret i det røde felt, bliver i videoen.
  3. Vælg Klip for at bekræfte dine redigeringer.
  4. Klik på Gem.

Hvis du vil klippe eller beskære din video på et bestemt tidspunkt, kan du angive tiden i feltet. Vælg Forhåndsvisning for at gennemgå dine ændringer. Hvis du vil fortryde en klipning i den pågældende sektion, skal du klikke på FORTRYD. Du kan til enhver tid klikke på KASSÉR ÆNDRINGER for at annullere dine ændringer.

Flere valgmuligheder

• Vælg Mere '' og så Vend tilbage til original for at annullere ændringer i dit udkast, som ikke er gemt.
  • Du kan downloade din redigerede video og uploade den igen for at udgive dine ændringer.