Knip jou video's

Jy kan die begin, middel of einde van jou video op ’n rekenaar knip. Jy hoef ’n video nie weer op te laai as jy dit wil knip nie. Die video se URL, kyktelling en opmerkings sal dieselfde bly. Hierdie kenmerk is beskikbaar vir video's wat korter as ses ure is.

Hoe om jou video’s met die videoredigeerder in YouTube Studio te sny en te snoei

Let wel: Jy sal dalk nie veranderinge aan ’n ongeredigeerde video met meer as 100 000 kyke kan stoor nie, behalwe om gesigte wasig te maak. Hierdie beperking geld nie vir kanale wat in die YouTube Vennootprogram is nie.

Maak die videoredigeerder oop om ’n deel van jou video te knip of te verwyder.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die titel of miniprent van die video wat jy wil redigeer.
  4. Kies Redigeerder op die linkerkieslys.

Knip die begin of einde van jou video

1. Kies Knip en Sny . 'n Blou kassie sal in die redigeerder verskyn.
  2. Sleep die kante van die blou kassie. Stop wanneer die kassie die deel van die video bedek wat jy wil hou. Enigiets wat nie in die kassie is nie, sal uit die video verwyder word.
  3. Klik Stoor.

Verwyder ’n deel van jou video

1. Kies Knip en Sny , en klik dan NUWE SNIT. 'n Rooi kassie sal in die redigeerder verskyn.
  2. Sleep die kante van die rooi kassie. Stop wanneer die rooi kassie die deel van die video bedek wat jy wil verwyder. Enigiets wat nie in die rooi kassie is nie, sal in die video bly.
  3. Kies Sny  om jou wysigings te bevestig.
  4. Klik Stoor.

As jy jou video op ’n spesifieke tyd wil knip of sny, kan jy die tyd by die kassie invoer. Kies Voorbeskou om jou wysigings na te gaan. Klik ONTDOEN om ’n snit vir daardie deel te ontdoen. Jy kan enige tyd GOOI VERANDERINGE WEG klik om jou veranderinge te kanselleer.

Meer opsies

• Kies Meer '' en dan Keer terug na oorspronklike om enige ongestoorde veranderinge wat jy aan jou konsep gemaak het, te verwyder.
  • Jy kan jou geredigeerde video aflaai en dit weer oplaai om die veranderinge wat jy gemaak het, te publiseer.