Se siste nytt og viktige nyheter på YouTube

Informasjonspanelet Siste nytt i Søk

Når det skjer en viktig nyhetssak, kan det dukke opp et informasjonspanel om saken. Når det kommer nyheter av dette slaget, kan vi sende ut utdrag fra en artikkel fra en verifisert nyhetskilde mens nyhetssaken pågår. Informasjonspanelet linker også direkte til den aktuelle nettsiden, slik at du enkelt kan få tilgang til og lese hele artikkelen om nyhetssaken.

Siste nytt-hylle på startsiden

Det vises en Siste nytt-hylle på YouTube-startsiden, unntatt for brukere under 18 år. Når det skjer en viktig nyhetssak, finner du Siste nytt-hyllen på startsiden ved å bla nedover på YouTube-startsiden. Brukeren kan deaktivere Siste nytt-hyllen på startsiden hvis dette innholdet ikke er av interesse.

Merk: Dette er annerledes enn informasjonspanelet som gir kontekst til siste nytt i søkeresultatene. Informasjonspanelet inneholder bare tekstbaserte utdrag fra en nyhetsartikkel, mens innholdet på startsiden inneholder YouTube-videoer når de er tilgjengelig.

Hovedsaker-hylle i Søk

Det dukker opp en Hovedsaker-hylle i Søk hvis du foretar et nyhetssøk som vi har relevant innhold om fra verifiserte nyhetskilder. Hovedsaker-hyllen vises for alle brukere uavhengig av alder.

Merk: Kanalene som blir vist på Siste nytt-hyllen på startsiden og Hovedsaker-hyllen i Søk, inneholder bare nyhetssider som er inkludert i Google Nyheter. Hvis partnere ønsker å få vurdert en kanal eller et nettsted, finner de flere retningslinjer her.

Hovedsaker-hylle på startsiden

Det kan dukke opp en Hovedsaker-hylle på startsiden hvis du ser på nyheter eller foretar et nyhetssøk. Hovedsaker-hyllen vises for alle brukere uavhengig av alder, og inneholder relevant informasjon fra en verifisert nyhetskilde.