Siste nytt og hovedsaker på YouTube

Informasjonspanelet Siste nytt i Søk

Hvis det dukker opp en viktig nyhetssak, kan det hende du ser et informasjonspanel med siste nytt i saken. I slike tilfeller kan vi vise nyheter i utvikling fra nyhetskilder som overholder Google Nyheter-retningslinjene for innhold. Informasjonspanelet linker også direkte til den aktuelle nettsiden, slik at du enkelt kan åpne og lese hele artikkelen.

Siste nytt-hyllen på startsiden

Det vises en Siste nytt-hylle på YouTube-startsiden, unntatt for brukere under 18 år. Hvis det dukker opp en viktig nyhetssak, finner du Siste nytt-hyllen ved å rulle nedover på YouTube-startsiden. Hvis du ikke er interessert i innholdet, kan du lukke Siste nytt-hyllen på startsiden.

Denne hyllen skiller seg fra informasjonspanelet som gir kontekst for siste nytt i søkeresultater. Informasjonspanelet inneholder bare tekstutdrag fra nyhetsartikler, mens hyllen på startsiden også kan inneholde YouTube-videoer.

Hovedsaker-hyllen i Søk

Hvis du søker etter en nyhetssak og vi har relevant innhold fra nyhetskilder som overholder Google Nyheter-retningslinjene for innhold, kan det hende du ser en Hovedsaker-hylle. Hovedsaker-hyllen vises for alle brukere uavhengig av alder.

Hovedsaker-hyllen på startsiden

Det kan hende du ser en Hovedsaker-hylle på startsiden hvis du søker etter eller ser på nyhetsinnhold. Hovedsaker-hyllen vises for alle brukere uavhengig av alder, og den inneholder relevant informasjon fra nyhetskilder som overholder Google Nyheter-retningslinjene for innhold.

Det er bare nyhetssider som overholder Google Nyheter-retningslinjene for innhold, som vises i nyhetshyllene og -panelene på YouTube. Hvis du er utgiver og ønsker å bli vurdert for nyhetsproduktene på YouTube, kan du sende inn informasjon om YouTube-kanalen din til Google Nyheter via Google Utgiversenter.