Katseluaikaprofiili

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Tilastot perustuvat katseluhistoriaasi kaikkialla YouTubessa (YouTube Music ‑sovellusta ja YouTube TV:tä lukuun ottamatta). Katseluaika tietokoneilla näkyy virheellisenä ongelman takia, josta olemme tietoisia.

Katseluaikaprofiilista näet keskimääräisen päivittäisen katseluaikasi sekä YouTube-videoiden katseluajan tänään, eilen ja seitsemän viime päivän ajalta.

Huom. Profiilissa ei huomioida katseluhistoriasta poistettuja tai yksityisessä ikkunassa katseltuja videoita. Katseluhistoria on käytössä vain, kun olet kirjautunut YouTubeen.

Näet katseluaikaprofiilin seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Napauta profiilikuvaasi .
  3. Valitse Katseluaika Dashboard icon .

Katseluaika-sivulla voit myös muuttaa taukomuistutuksen ja automaattisen toiston asetuksia.

Katseluaikatilastot haetaan katseluhistoriasta.

Huom. Kun katseluhistorian tallennus on keskeytetty, katseluaikatilastot eivät ole saatavilla.