Katseluaikaprofiili

Tilastot perustuvat katseluhistoriaasi kaikkialla YouTubessa (YouTube Music ‑sovellusta ja YouTube TV:tä lukuun ottamatta). Katseluaika tietokoneilla näkyy virheellisenä ongelman takia, josta olemme tietoisia.

Katseluaikaprofiilin ansiosta näet keskimääräisen päivittäisen katseluaikasi sekä YouTube-videoiden katseluajan tänään, eilen ja viimeisen seitsemän päivän ajalta. Tämä ominaisuus on saatavilla vain matkapuhelimeen, ei tabletille.

Huom. Profiilissa ei huomioida katseluhistoriasta poistamiasi videoita tai yksityisessä ikkunassa katselemiasi videoita. Katseluhistoria on käytössä vain, kun olet kirjautunut sisään YouTubeen.

Näet katseluaikaprofiilin seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Napauta profiilikuvaasi  .
  3. Valitse Katseluaika Dashboard icon .

Katseluaika-sivulla voit myös muuttaa taukomuistutuksen ja automaattisen toiston asetuksia.

Katseluaikatilastot haetaan katseluhistoriasta.

Huom. Kun katseluhistorian tallennus on keskeytetty, katseluaikatilastot eivät ole saatavilla.