Perfil de temps de visualització

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Les estadístiques es basen en el teu historial de visualitzacions a tot YouTube (excepte l'aplicació YouTube Music i YouTube TV). A causa d'un error conegut, el temps de visualització en ordinadors no es computa correctament.

El perfil de temps de visualització et permet consultar la teva mitjana diària de temps de visualització. També et mostra l'estona que has estat mirant vídeos de YouTube avui, ahir i durant els 7 darrers dies.

Nota: el perfil no reflecteix els vídeos que has suprimit de l'historial de visualitzacions ni els que has mirat en una finestra privada. L'historial de visualitzacions només està disponible si has iniciat la sessió a YouTube.

Per veure el teu perfil de temps de visualització:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Toca la teva foto de perfil .
  3. Toca Temps de visualització Dashboard icon .

A la pàgina Temps de visualització, també pots canviar la configuració del recordatori Fes una pausa i de la reproducció automàtica.

Les estadístiques del temps de visualització s'extreuen a partir del teu historial de visualitzacions.

Nota: si l'historial de visualitzacions està en pausa, les estadístiques del temps de visualització no estaran disponibles.