Sammenslåing av abonnenter på den offisielle kanalen din

Når du får en offisiell artistkanal, slår vi sammen abonnentene fra emnekanalen og den eksisterende kanalen din. Det kan hende du ser en økning i antall abonnenter for den offisielle artistkanalen etter hvert som vi samler publikumet ditt.

Abonnentene blir varslet om de nye musikkvideoene dine uansett om de begynte å abonnere på den offisielle artistkanalen din eller en av de andre kanalene. Denne sammenslåingen gjør at du kan promotere og distribuere nye musikk på en mer effektiv måte.

Nå kan fansen din abonnere fra ett enkelt sted – nemlig den offisielle artistkanalen din. Abonner-knappen og antall abonnenter vises ikke lenger på emnekanalen eller den eksisterende kanalen din.

Tips: Nå som du har et samlet publikum, kan du benytte anledningen til å kommunisere med fansen gjennom foruminnlegg, kommentarhjerter og direktesendinger.