Administrer din officielle kunstnerkanal

Brug dit kunstnernavn som kanalnavn

Gode kanalnavne kan hjælpe fans, der søger efter dig, med nemt at finde din officielle kanal og dine officielle videoer på YouTube. Dårlige kanalnavne kan gøre det svært for fans at finde din kanal og dine videoer og potentielt have en negativ indvirkning på dine analysedata.

Et godt kanalnavn for bandet Big Light ville være Big Light. Prøv at bruge det navn, der er på din nyeste udgivelse.

Bedste fremgangsmåder, når du skal skrive dit kanalnavn

Følg disse bedste fremgangsmåder for at sikre, at dit kanalnavn er så godt som muligt for dine fans på YouTube:
  • Brug store/små bogstaver korrekt: Undlad f.eks. at skrive "big light" eller "BIG LIGHT", medmindre valget af store/små bogstaver indgår i dit brand.
  • Brug mellemrum korrekt: Undlad f.eks. at skrive "BigLight", medmindre ord uden mellemrum er en del af dit brandnavn.
  • Undgå ekstra ord: Undlad f.eks. at føje "Officiel", "TV", "Kanal", "YouTube", "Productions" eller lignende til dit navn.
  • Vælg et primært sprog: Hvis din målgruppe indeholder mange sprog, skal du vælge ét sprog til dit navn. Du kan tilføje alternative oversættelser, der vises, afhængigt af den enkelte fans sprogindstillinger.

Bemærk! Hvis du ændrer kanalens navn, ændres dit navn også i andre Google-produkter, medmindre du har overført din kanal til en brandkonto. En brandkonto giver dig mulighed for at have et navn, der kun gælder for YouTube. Den giver dig også mulighed for at give kanaltilladelser til andre personer i dit team.

Organiser dit indhold

Du kan helt frit organisere den udvalgte video og indholdet i den øverste sektion på din officielle kunstnerkanal. Du kan bestemme, hvilken video du vil have vist øverst på din officielle kunstnerkanal. Vælg forskellige videoer til nye besøgende og tilbagevendende abonnenter.

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Din kanal.
  4. Klik på TILPAS KANAL øverst til højre.
  5. Brug fanerne øverst i boksen til at redigere indhold for tilbagevendende abonnenter eller nye besøgende.
  6. Klik på Rediger.
  7. Vælg den video eller playliste, du gerne vil vise.
  8. Klik på Udfør

Organiser den øverste sektion på din kanalside.

Denne sektion vises øverst på din kanalside. Den indeholder en playliste, som du kan sammensætte ud fra alle dine videoer på YouTube.
Sådan viser du din playliste:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Følg vejledningen for at oprette en playliste med det indhold, som du vil vise.
  3. Gå til din officielle kunstnerkanal.
  4. Vælg Tilpas kanal øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du holde markøren over den kunstnerorganiserede sektion (sektionen lige under den udvalgte video). Klik på Rediger .
  5. Deaktiver Automatisk playliste.
  6. I den boks, der vises, skal du vælge din playliste i rullemenuen.
  7. Klik på Udfør

Notifikationer

Når fans begynder at abonnere, modtager de muligvis underretninger, når du offentliggør nye videoer. Som standard sender vi kun højdepunkter fra kanalen.

Hvis du har en officiel kunstnerkanal, får seere kun notifikationer fra den officielle kanal i deres abonnementsfeed.

Den type notifikationer, de får fra den officielle kunstnerkanal, afhænger af de notifikationsindstillinger, de har haft for dine øvrige kanaler. Indstillinger fra en emnekanal påvirker ikke notifikationsindstillingerne for den officielle kunstnerkanal.

Få flere oplysninger om, hvordan seerindstillinger påvirker notifikationer

• Hvis seerne har indstillet klokkenotifikationer på den officielle kunstnerkanal, modtager de klokkenotifikationer uanset deres indstilling på andre kanaler.
  • Hvis seerne har indstillet højdepunkter på den officielle kunstnerkanal, modtager de højdepunkter uanset deres indstilling på andre kanaler.
  • Hvis en seer har valgt notifikationsindstillinger for din eksisterende kanal og derefter abonnerer på din officielle kunstnerkanal, overføres notifikationsindstillingerne til kunstnerkanalen.

Se YouTube Analytics for kunstnere

Hvis du er kunstner på YouTube, og du har en officiel kunstnerkanal, kan du bruge YouTube Studio-appen til at se Analytics. Med Analytics kan du se data for alle de kanaler, hvor din musik ligger (f.eks. kanaler, der ejes og drives af kunstneren, emnekanaler og VEVO).

Få flere oplysninger om YouTube Analytics for kunstnere.