Avsnitt för officiell artistkanal

Obs! Vi tar bort hyllorna Musik och Mer från den här artisten under fliken Videor från din officiella artistkanal snart. Innehållet visas fortfarande på din kanal.

Med officiella artistkanaler får du nya alternativ för kanalens layout. Utöver avsnitt för standardkanal kan du inkludera följande avsnitt på din officiella artistkanal:

Välj ut video

Du kan välja vilken video du vill visa högst upp i din officiella artistkanal även om det inte är en video som du har laddat upp. Du kan också välja olika videor för nya besökare och återkommande prenumeranter.

Albumsläpp

Hyllan Album och singlar har bytt namn till Släpp. Ditt innehåll förblir synligt på din kanal.

Avsnittet Musiksläpp är ett automatiskt genererat avsnitt som omfattar alla dina musiksläpp. Det här avsnittet gör att tittarna snabbt och enkelt kan hitta din musik.

Musikvideor

Avsnittet Musikvideor är ett automatiskt genererat avsnitt som sammanställer ditt officiella videoinnehåll från alla dina YouTube-kanaler. Videorna är ordnade efter

• uppladdningsdatum
  • popularitet.

Videor

I avsnittet Videor hämtas det senaste videoinnehållet från fliken Videor på din officiella artistkanal automatiskt.

Anpassningsbara avsnitt

Nedanför de automatiskt genererade avsnitten Musikvideor, Musiksläpp och Videor kan du lägga till ytterligare hyllor med handplockade spellistor och kanaler.

Vanliga frågor

Hur lägger jag till min Vevo-kanal på min officiella artistkanal?

Om du har en Vevo-kanal som du vill slå samman med din officiella artistkanal kan du kontakta oss via det här formuläret.

Kan jag rapportera ett problem med innehållet på min Vevo-kanal?

Om du upptäcker något problem med innehållet på din Vevo-kanal kontaktar du Vevo direkt på content@vevo.com.

Hur uppdaterar jag min diskografi?

Kontakta skivbolaget eller distributören för att få hjälp om du upptäcker fel i din diskografi, till exempel felaktiga albumtitlar eller metadata för låtar.

Hur uppdaterar jag min artistbild?

Om du vill uppdatera din artistbild kan du begära en officiell artistkanal via ditt skivbolag/din distributör. När den officiella artistkanalen är aktiv kan du uppdatera bilden direkt i YouTube Studio.