Kanalmoduler på offisielle artistkanaler

Hyllene «Musikk» og «Mer fra artisten» under Videoer-fanen på offisielle artistkanaler avvikles snart. Innholdet ditt kommer fortsatt til å være synlig på kanalen.

Hvis du har en offisiell artistkanal, får du nå nye alternativer for kanaloppsettet. I tillegg til de vanlige kanalmodulene kan du ta med følgende moduler på den offisielle artistkanalen din:

Fremhevet video

Du kan velge hvilken video som skal vises øverst på den offisielle artistkanalen din – det trenger ikke å være en video du selv har lastet opp. Velg ulike videoer for nye besøkende og tilbakevendende abonnenter.

Offisiell musikk

Du kan velge å ha med denne automatisk genererte modulen, der musikkinnhold fra alle YouTube-kanalene dine samles. Videoene sorteres etter

• opplastingsdato
  • popularitet
  • videotype

Album

Du kan også velge å ha med en automatisk generert spilleliste der albumene dine organiseres i omvendt kronologisk rekkefølge etter utgivelsesdato.

Egendefinerte moduler

Under de automatisk genererte modulene «Offisiell musikk» og «Album» kan du velge å legge til flere hyller med spillelister som du selv har valgt ut.