Kanavan osiot

Virallinen artistikanava ei ole uusi, erillinen kanava vaan uusi ulkoasu, jonka voi ottaa käyttöön millä tahansa artistin, managerin tai levy-yhtiön omistamalla ja ylläpitämällä kanavalla. Virallinen artistikanava koostuu aina seuraavista osioista:

Suositeltu video

Virallisen artistikanavan ylimmän videon voi valita itse. Videon ei tarvitse olla artistin itse lataama. Uusille kävijöille ja vanhoille tilaajille voi valita eri videot.

Artistin valitsema sisältö

Tämä on kanavan ylin osio. Se sisältää soittolistan, johon voit lisätä mitä tahansa videoitasi YouTubesta.
Tuo soittolistasi näkyviin näin:
  1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Luo soittolista haluamastasi sisällöstä ohjeiden mukaan.
  3. Mene viralliselle artistikanavallesi.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa kanavaa. Jos sitä ei näy, vie hiiren osoitin artistin valitseman sisältöosion päälle (heti suositellun videon alla). Valitse Muokkaa .
  5. Poista Automaattinen soittolista käytöstä.
  6. Valitse soittolistasi valintaikkunan avautuvasta valikosta.
  7. Klikkaa Valmis

Kanavan ulkoasu

Jos itse määritettävä ulkoasu ei ole käytössä kanavallasi, se otetaan käyttöön, kun kanava päivitetään YouTuben viralliseksi artistikanavaksi.

Virallinen musiikki

Tämä on automaattisesti luotu osio, johon kootaan kaikki artistin musiikki eri YouTube-kanavilta. Videot järjestetään päiväyksen, suosion ja videotyypin perusteella.

Albumit

Tämä on automaattisesti luotu soittolista, joka sisältää artistin albumit käänteisessä järjestyksessä julkaisupäivän mukaan.

Muokattavat osiot

Automaattisten Virallinen musiikki- ja Albumit-osioiden alle voi lisätä kaksi hyllyä itse luotuja soittolistoja.