Sektioner på officielle kunstnerkanaler

Bemærk! Vi fjerner snart hylderne "Musik" og "Mere fra kunstneren" under videofanen på din officielle kunstnerkanal. Dit indhold vil stadig være synligt på din kanal.

Officielle kunstnerkanaler giver dig flere nye layoutmuligheder. Ud over de normale kanalsektioner kan du også inkludere de følgende sektioner på din officielle kunstnerkanal:

Fremhævet video

Du kan vælge den video, du vil have vist øverst på din officielle kunstnerkanal – også selvom det ikke er en video, du har uploadet. Vælg forskellige videoer til nye besøgende og tilbagevendende abonnenter.

Udgivelser

Vi har omdøbt hylden "Album og singler" til "Udgivelser". Dit indhold vil fortsat være synligt på din kanal.

Sektionen Udgivelser er en automatisk genereret sektion, der omfatter alle dine udgivelser. Denne sektion gør det nemmere og hurtigere for dine seere at finde din musik.

Musikvideoer

Sektionen Musikvideoer er en automatisk genereret sektion, der samler dit officielle musikvideoindhold fra alle dine YouTube-kanaler. Disse videoer er organiseret efter:

• Dato for upload
  • Popularitet

Videoer

Sektionen Videoer henter automatisk alt dit seneste videoindhold fra fanen Videoer på din officielle kunstnerkanal.

Sektioner, der kan tilpasses

Under de automatisk genererede sektioner "Musikvideoer", "Udgivelser" og "Videoer" kan du tilføje yderligere hylder med playlister og kanaler, du selv har organiseret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan føjer jeg min Vevo-kanal til min officielle kunstnerkanal?

Hvis du har en Vevo-kanal, som du vil flette sammen med din officielle kunstnerkanal, kan du bruge denne formular til at kontakte os.

Kan jeg rapportere et problem med indholdet på min Vevo-kanal?

Hvis du bemærker problemer med indhold på din Vevo-kanal, skal du kontakte Vevo direkte på content@vevo.com.

Hvordan opdaterer jeg min diskografi?

Hvis du bemærker fejl i din diskografi, f.eks. forkerte albumtitler eller metadata om sange, skal du kontakte dit pladeselskab eller din distributør for at få hjælp.

Hvordan opdaterer jeg mit kunstnerbillede?

Hvis du vil opdatere dit kunstnerbillede, skal du anmode om en officiel kunstnerkanal (OAC, Official Artist Channel) via dit pladeselskab eller din distributør. Når din officielle kunstnerkanal er aktiv, kan du opdatere dit billede direkte i YouTube Studio.