Kanalsektioner

En officiel kunstnerkanal er ikke en ny kanal – det er et nyt layout, der kan bruges på enhver kanal, der ejes og drives af en kunstner eller vedkommendes manager eller pladeselskab. Din officielle kunstnerkanal indeholder disse sektioner:

Udvalgt video

Du kan vælge den video, du vil have vist øverst på din officielle kunstnerkanal – også selvom det er ikke en video, du har uploadet. Vælg forskellige videoer til nye besøgende og tilbagevendende abonnenter.

Indhold, der er organiseret af kunstneren

Denne sektion vises øverst på din kanalside. Den indeholder en playliste, som du kan sammensætte ud fra alle dine videoer på YouTube.
Sådan viser du din playliste:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Følg vejledningen for at oprette en playliste med det indhold, som du vil vise.
  3. Gå til din officielle kunstnerkanal.
  4. Vælg Tilpas kanal øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du holde markøren over den kunstnerorganiserede sektion (sektionen lige under den udvalgte video). Klik på Rediger .
  5. Deaktiver Automatisk playliste.
  6. I den boks, der vises, skal du vælge din playliste i rullemenuen.
  7. Klik på Udfør

Kanallayout

Hvis din kanal ikke har det tilpassede kanallayout, migreres den til dette layout, når den opgraderes til Officiel kunstnerkanal.

Officiel musik

Dette er en automatisk genereret sektion, der samler dit musikindhold fra alle dine YouTube-kanaler. Disse videoer er organiseret efter uploaddato, popularitet og videotype.

Album

Dette er en automatisk genereret playliste, der organiserer dine album i omvendt kronologisk rækkefølge efter udgivelsesdato.

Sektioner, der kan tilpasses

Under de automatisk genererede sektioner "Officiel musik" og "Album" kan du tilføje to hylder med playlister, du selv har organiseret.