Sektioner på officielle kunstnerkanaler

Vi fjerner hylderne "Musik" og "Mere fra kunstneren" under videofanen på din officielle kunstnerkanal. Dit indhold vil stadig være synligt på din kanal.

Officielle kunstnerkanaler giver dig flere nye layoutmuligheder. Ud over de normale kanalsektioner kan du også inkludere de følgende sektioner på din officielle kunstnerkanal:

Fremhævet video

Du kan vælge den video, du vil have vist øverst på din officielle kunstnerkanal – også selvom det er ikke en video, du har uploadet. Vælg forskellige videoer til nye besøgende og tilbagevendende abonnenter.

Officiel musik

Dette er en valgfri automatisk genereret sektion, der samler dit musikindhold fra alle dine YouTube-kanaler. Disse videoer organiseret efter:

• Dato for upload
  • Popularitet
  • Videotype

Album

Dette er en valgfri automatisk genereret playliste, der organiserer dine album i omvendt kronologisk rækkefølge efter udgivelsesdato.

Sektioner, der kan tilpasses

Under de automatisk genererede sektioner "Officiel musik" og "Album" kan du tilføje to yderligere hylder med playlister, du selv har organiseret.