Naviger mellom videoer

Det finnes flere måter å navigere mellom videoer på mens du ser på en YouTube-video.

Avspillingskontroller

Når du setter en video på pause, vises avspillingskontrollene over videoen. Når du spiller av en video, kan du trykke på videoen slik at avspillingskontrollene vises over videoen.
  • Neste:  går til den neste foreslåtte videoen eller neste video i gjeldende spilleliste.
  • Forrige:  går til den forrige videoen du spilte av, eller forrige video i gjeldende spilleliste.