Moure's entre vídeos

Mentre mires un vídeo de YouTube, tens dues maneres de moure't entre vídeos.

Controls del reproductor

Quan poses en pausa un vídeo, els controls del reproductor es mostren a sobre del vídeo. En canvi, si el vídeo s'està reproduint, cal tocar-lo perquè els controls del reproductor es mostrin a sobre del vídeo.
  • Següent: la icona  salta al vídeo suggerit següent o al vídeo següent de la llista de reproducció actual.
  • Anterior: la icona salta al vídeo que acabes de veure o al vídeo anterior de la llista de reproducció actual.