YouTube Premiumin henkilökohtainen jäsenyys

Nauti YouTuben video- ja musiikkitarjonnasta entistä enemmän Premium-jäsenyydellä. Lue lisää henkilökohtaisen maksullisen jäsenyyden tilaamisesta jo tänään.
Etsitkö tietoa YouTuben opiskelijajäsenyydestä? Lue lisää täältä.

YouTube Music Premium

YouTube Music Premium on YouTube Musicin käyttäjille tarkoitettu maksullinen musiikkijäsenyys. Se on saatavilla useilla eri alueilla.

YouTube Music Premiumin edut

YouTube Music Premiumilla voit

• nauttia miljoonista kappaleista ja videoista YouTube Musicissa ilman mainoksia
  • ladata sisältöä offline-kuuntelua varten YouTube Music ‐sovelluksessa
  • kuunnella musiikkia ja podcasteja taustalla käyttäessäsi muita sovelluksia
  • kuunnella musiikkia ja podcasteja Google Homen tai Chromecast Audion kautta.

YouTube Music Premiumin ja YouTube Premiumin jäsenet voivat kuitenkin edelleen nähdä sisällöntuottajan podcasteihin lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä myös mainoslinkkejä, hyllyjä ja muita ominaisuuksia sisällössä ja sen ympärillä, jos sisällöntuottaja on lisännyt tai ottanut ominaisuuden käyttöön.

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

YouTube Premium

YouTube Premium on maksullinen jäsenyys, joka parantaa käyttökokemusta YouTubessa ja muissa YouTube-sovelluksissa. Se on saatavilla useilla eri alueilla.

YouTube Premiumin edut

YouTube Premiumin avulla voit

• katsoa miljoonia YouTube-videoita ilman mainoksia
  • ladata videoita ja soittolistoja mobiililaitteellesi offline-katselua varten
  • toistaa videoita mobiililaitteella muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna
  • nauttia maksuttomasta YouTube Music Premium ‑tilauksesta
  • kuunnella musiikkia ja podcasteja Google Homen tai Chromecast Audion kautta.

YouTube Premium ‑edut ovat käytössä myös

• YouTubessa
  • YouTube Kidsissä
  • YouTube Musicissa.

YouTube Music Premiumin ja YouTube Premiumin jäsenet voivat kuitenkin edelleen nähdä sisällöntuottajan podcasteihin lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä myös mainoslinkkejä, hyllyjä ja muita ominaisuuksia sisällössä ja sen ympärillä, jos sisällöntuottaja on lisännyt tai ottanut ominaisuuden käyttöön.

Maksullisen jäsenyyden tilaaminen

Tärkeää: Et voi tilata YouTube Premiumia tai YouTube Music Premiumia Google Workspace ‐tilillä. Jos haluat tilata Premium-jäsenyyden, kirjaudu tavalliselle Google-tilille tai luo sellainen.

YouTube Premium

Liity YouTube Premiumin jäseneksi, niin voit nauttia miljoonista kappaleista ja musiikkivideoista ilman mainoksia. Voit myös ladata lempisisältöäsi offline-kuuntelua varten.

YouTube Premiumin tilaaminen:

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla haluat aloittaa jäsenyyden.
  3. Valitse profiilikuvasi.
  4. Jos täytät ehdot, voit aloittaa kokeilun. Muussa tapauksessa valitse Tilaa YouTube Premium.

Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteesta youtube.com/paid_memberships.

YouTube Music Premium

Liity YouTube Music Premiumin jäseneksi, niin voit nauttia miljoonista kappaleista ja musiikkivideoista ilman mainoksia. Voit myös ladata kappaleita, videoita ja podcast-jaksoja offline-kuuntelua varten.

Huom. Voit ladata podcasteja jäsenyydestä riippumatta. Joitakin jaksoja tai ohjelmia ei välttämättä voi ladata Vain ääni ‑tilassa.

YouTube Music Premiumin tilaaminen:

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube Music ‑sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla haluat aloittaa jäsenyyden.
  3. Valitse profiilikuvasi.
  4. Jos täytät ehdot, voit aloittaa kokeilun. Muussa tapauksessa valitse Tilaa Music Premium.

​Näet jäsenyytesi tiedot milloin tahansa osoitteesta youtube.com/paid_memberships.

Sinun kannattaa lisätä varamaksutapa. Sen avulla tilauksesi pysyy voimassa, jos ensisijaisen maksutavan kanssa ilmenee ongelmia.

Etsitkö tietoa YouTube TV:stä? YouTube TV:n ohjekeskuksessa on tietoja esimerkiksi jäsenyyksistä ja alueellisesta saatavuudesta.
Jos saat YouTube Premiumin Pixel Pass ‐tilauksen kautta, lue lisää tilin ylläpitämisestä täältä.
Huom. Vuodesta 2022 alkaen Android-laitteella tehdyt uudet YouTube Premiumin ja Music Premiumin tilaukset laskutetaan Google Playn kautta. Muutos ei vaikuta nykyisiin tilaajiin. Osoitteesta payments.google.com voit katsoa viimeaikaiset veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan. Jos haluat pyytää hyvitystä Google Play ‑ostoksesta, seuraa näitä ohjeita.