Surfa inkognito på YouTube från mobila enheter.

Du kan aktivera inkognitoläge när du är inloggad i YouTube-appen. När du är inkognito kan du surfa i en session som inte påverkas av eller reflekteras i ditt kontos sök- och visningshistorik.

Var inkognito på Android. 😎 | Proffstips från YouTube Hjälp

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Så surfar du i inkognitoläge

Om du vill surfa i inkognitoläge trycker du på din profilbild och sedan på Aktivera inkognitoläge . Du kan bara använda funktionen när du är inloggad. Inkognitoläge fungerar som om du vore utloggad, även om du är inloggad.

Under hela tiden du surfar i inkognitoläge visas en påminnelse i form av en svart stapel längst ned på skärmen.
Sökhistoriken sparas inte i inkognitoläget.

Det här händer när du surfar i inkognitoläge

När du surfar i inkognitoläge fungerar YouTube-appen som om du vore utloggad från ditt konto. Din YouTube-upplevelse påverkas varken av kontoaktivitet, prenumerationer eller visningshistorik.

Din aktivitet i den här sessionen kommer inte att länkas till ditt konto. Dataanvändning följer Googles integritetspolicy. När du inaktiverar inkognitoläge återgår du till det senast använda kontot. Om du är inaktiv i mer än 90 minuter avslutas inkognitosessionen. Du återgår då till det senast använda kontot. När du öppnar YouTube nästa gång visas ett meddelande om att du inte längre surfar i inkognitoläge.

Om du försöker göra något som är offentligt, till exempel kommentera eller prenumerera, blir du uppmanad att logga in först.