Surfa inkognito på YouTube från mobila enheter.

Du kan aktivera inkognitoläge när du är inloggad i YouTube-appen. När du är inkognito kan du surfa i en session som inte påverkas av eller reflekteras i ditt kontos sök- och visningshistorik.

Var inkognito på Android. 😎 | Proffstips från YouTube Hjälp

Så surfar du i inkognitoläge

Om du vill surfa i inkognitoläge trycker du på din profilbild längst upp till höger på skärmen. Tryck sedan på aktivera inkognitoläge. Du kan bara använda funktionen när du är inloggad. Inkognitoläge fungerar som om du vore utloggad, så du kan antingen vara inloggad eller surfa i inkognitoläge.

Under hela tiden du surfar i inkognitoläge visas en påminnelse i form av en svart stapel längst ned på skärmen.
Sökhistoriken sparas inte i inkognitoläget.

Det här händer när du surfar i inkognitoläge

När du surfar i inkognitoläge fungerar YouTube-appen som om du vore utloggad från ditt konto. Din YouTube-upplevelse påverkas inte av varken kontoaktivitet, prenumerationer eller visningshistorik.

När du stänger av inkognitoläge raderas sök- och visningshistoriken. Du återgår till det senast använda kontot. Inget av det du gjorde under inkognitosessionen återspeglas på kontot.

Om du är inaktiv i mer än 90 minuter avslutas inkognitosessionen. Du återgår då till det senast använda kontot. När du öppnar YouTube nästa gång visas ett meddelande om att du inte längre surfar i inkognitoläge.

Allt du gör i inkognitoläge är privat. Om du försöker göra något som är offentligt, till exempel kommentera eller prenumerera, blir du uppmanad att logga in först.