Bruk YouTube i inkognitomodus på mobilenheter

Nå kan du slå på inkognitomodus når du er logget på YouTube-appen. I inkognitomodus kan du bruke appen uten at aktiviteten din registreres i eller påvirkes av søke- eller seerloggen for kontoen din.

Inkognitomodus på Android 😎 | Profftips fra Hjelp for YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Slik bruker du inkognitomodus

For å slå på inkognitomodus trykker du på profilbildet ditt og deretter på Slå på inkognitomodus . Du kan bare bruke denne funksjonen hvis du er logget på. Med inkognitomodus kan du fortsatt være pålogget, men det fungerer som om du er logget av.

Du ser en svart linje nederst på skjermen som en vedvarende påminnelse om at du er i inkognitomodus.
Søkeloggen lagres ikke i inkognitomodus.

Hva skjer når jeg er i inkognitomodus?

Når du er i inkognitomodus, oppfører YouTube-appen seg som om du ikke er logget på kontoen din. Kontoaktiviteten din, som abonnementer og seerloggen, påvirker ikke hva du blir vist på YouTube.

Aktiviteten i denne økten blir ikke knyttet til kontoen din. Data brukes i henhold til Googles personvernregler. Når du slår av inkognitomodus, kommer du tilbake til den siste kontoen du brukte før du slo på inkognitomodus. Hvis du er inaktiv i mer enn 90 minutter, avsluttes inkognitoøkten. Da kommer du tilbake til den siste kontoen du brukte. Neste gang du åpner YouTube, ser du en melding om at du ikke lenger er i inkognitomodus.

Hvis du prøver å gjøre noe som er offentlig synlig, for eksempel å kommentere eller abonnere, blir du bedt om å logge på.