YouTuben käyttö incognito-tilassa mobiililaitteilla

Kun kirjaudut YouTube-sovellukseen, voit laittaa incognito-tilan päälle. Incognito-tilassa voit selata nettiä ilman, että tilihaku ja katseluhistoria vaikuttavat käyttöön.

Incognito-tila Androidilla 😎 | YouTube-tuen asiantuntijavinkit

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Käyttö incognito-tilassa

Jos haluat käyttää incognito-tilaa, napauta profiilikuvaasi ja valitse Laita incognito-tila päälle . Voit käyttää tätä ominaisuutta vain sisäänkirjautuneena. Incognito-tilassa pysyt kirjautuneena mutta kirjautumista ei huomioida toiminnoissa.

Incognito-tilassa näytön alareunassa näkyy jatkuvasti musta muistutuspalkki.
Huomaa, että selaushistoriaa ei tallenneta incognito-tilassa.

Incognito-tilan vaikutus YouTuben käyttöön

Incognito-tilassa YouTube-sovellus toimii samoin kuin silloin, kun et ole kirjautunut tilillesi. Tilitapahtumat, kuten tilaukset ja katseluhistoria, eivät vaikuta YouTuben käyttökokemukseen.

Istunnon aikaisia toimiasi ei linkitetä tiliisi. Dataa käytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti. Kun laitat incognito-tilan pois päältä, palaat takaisin tilille, jolle olit kirjautuneena ennen kuin laitoit incognito-tilan päälle. Incognito-tila päättyy myös silloin, jos et tee mitään 90 minuuttiin. Palaat tämän jälkeen tilille, jolle olit kirjautuneena ennen incognito-tilaa. Kun avaat YouTuben seuraavan kerran, saat ilmoituksen siitä, että et ole enää incognito-tilassa.

Jos yrität tehdä jotain julkista (kuten postata kommentin tai tilata kanavan), sinua pyydetään ensin kirjautumaan sisään.