Brug YouTube i inkognitotilstand på mobilenheder

Nu kan du aktivere inkognitotilstand, når du er logget ind på YouTube-appen.Med inkognito vil din kontos søge- og afspilningshistorik ikke blive påvirket af din session.

Gå inkognito på Android! 😎 | Professionelle tips fra Hjælp til YouTube

Sådan browser du inkognito

Hvis du vil browse inkognito, skal du trykke på dit profilbillede øverst til højre på skærmen og trykke på Slå inkognito til. Du kan kun bruge denne funktion, hvis du er logget ind. Inkognitotilstand fungerer, som om du er logget ud, så du kan enten være logget ind eller browse inkognito.

Mens du browser, vil der være en sort bjælke i bunden af skærmen, som minder dig om, at du er inkognito.

Hvad sker der, når du browser inkognito?

Når du er inkognito, opfører YouTube-appen sig, som om du ikke er logget ind på din konto. Din kontoaktivitet, f.eks. dine abonnementer eller din afspilningshistorik, vil ikke påvirke din oplevelse på YouTube.

Når du slår inkognito fra, ryddes din søge- og afspilningshistorik. Du vender tilbage til den konto, som du brugte, før inkognito blev slået til. Ingen af aktiviteterne fra din inkognitosession vil blive vist på din konto.

Hvis du er inaktiv i mere end 90 minutter, afsluttes din inkognitosession.Derefter bliver du sendt tilbage til den senest anvendte konto. Næste gang du åbner YouTube, får du en besked, der informerer dig om, at du ikke længere er inkognito.

Alt, hvad du gør, mens du er inkognitotilstand, er privat. Derfor bliver du bedt om at logge ind, hvis du prøver at gøre noget offentligt som f.eks. at kommentere eller abonnere.