Brug YouTube i inkognitotilstand på mobilenheder

Nu kan du aktivere inkognitotilstand, når du er logget ind på YouTube-appen. Med inkognito vil din kontos søge- og afspilningshistorik ikke blive påvirket af din session.

Gå inkognito på Android! 😎 | Eksperttips fra Hjælp til YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Sådan browser du inkognito

Hvis du vil browse inkognito, skal du trykke på dit profilbillede og derefter trykke på Aktivér inkognitotilstand . Du kan kun bruge denne funktion, hvis du er logget ind. Med inkognitotilstand er du stadig logget ind, men YouTube fungerer, som om du er logget ud.

Mens du browser, vil der være en sort bjælke i bunden af skærmen, som minder dig om, at du er inkognito.
Søgehistorik gemmes ikke i inkognitotilstand.

Hvad sker der, når du browser inkognito?

Når du er inkognito, opfører YouTube-appen sig, som om du ikke er logget ind på din konto. Din kontoaktivitet, f.eks. dine abonnementer eller din afspilningshistorik, vil ikke påvirke din oplevelse på YouTube.

Din aktivitet i denne session bliver ikke knyttet til din konto. Brugen af data sker i henhold til Googles privatlivspolitik. Når du deaktiverer inkognito, vender du tilbage til den konto, som du brugte, før inkognito blev slået til. Det skal også nævnes, at hvis du er inaktiv i mere end 90 minutter, afsluttes din inkognitosession. Derefter bliver du sendt tilbage til den senest anvendte konto. Næste gang du åbner YouTube, får du en besked, der informerer dig om, at du ikke længere er inkognito.

Du bliver bedt om at logge ind, hvis du prøver at gøre noget offentligt som f.eks. at kommentere eller abonnere.