Navegar en mode d'incògnit a YouTube amb dispositius mòbils

Si has iniciat la sessió a l'aplicació YouTube, ara pots activar el mode d'incògnit. Aquest mode et permet navegar en una sessió que no influirà ni es veurà reflectida en l'historial de cerques i de visualitzacions del teu compte.

Activa el mode d'incògnit a Android! 😎| Consells professionals de YouTube Help

Com es pot navegar en mode d'incògnit

Per navegar en mode d'incògnit, toca la teva foto de perfil a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, a Activa el mode d'incògnit. Només pots fer servir aquesta funció si tens la sessió iniciada. Quan utilitzes el mode d'incògnit, el navegador es comporta com si tinguessis la sessió tancada, de manera que pots navegar en aquest mode tant si has iniciat la sessió com si no.

En navegar, es mostrarà un recordatori permanent en una barra negra a la part inferior de la pantalla que indica que estàs en mode d'incògnit.

Què passa quan navego en mode d'incògnit

Mentre navegues en mode d'incògnit, l'aplicació YouTube funciona com si no haguessis iniciat la sessió al teu compte. L'activitat del compte, com ara les teves subscripcions o l'historial de visualitzacions, no influirà en la teva experiència a YouTube.

Quan desactives el mode d'incògnit, s'esborra l'historial de cerques i de visualitzacions. Tornaràs a l'últim compte que vas utilitzar abans d'activar el mode d'incògnit. A més, l'activitat que hagis dut a terme en aquest mode no es reflectirà en el teu compte.

Si estàs inactiu durant més de 90 minuts, la sessió en el mode d'incògnit finalitzarà i tornaràs a l'últim compte que has utilitzat. La propera vegada que obris YouTube, veuràs un missatge en què se t'informarà que ja no estàs en mode d'incògnit.

Tot el que facis en el mode d'incògnit és privat, de manera que si intentes fer accions públiques com ara comentar o subscriure't a un canal, se't demanarà que iniciïs la sessió per completar l'acció.