YouTube og Google-kontoen til barnet ditt (bare i EU-området)

Hvis du bor i EU-området og har opprettet en Google-konto for barnet ditt ved å bruke Family Link, kan barnet ditt begynne å bruke YouTube-appen og andre funksjoner når han/hun blir 13 år.  Barn under 13 år kan bare bruke YouTube for barn-appen der den er tilgjengelig.  Finn ut mer

Merk: YouTube-appen og andre YouTube-produkter og -funksjoner er ikke utformet for eller tilpasset barn. Barnet ditt kan bruke dem til å kommunisere med andre eller finne innhold som du anser som upassende.  Når barn bruker YouTube, har de tilgang til de samme YouTube-funksjonene som alle andre brukere. Dette inkluderer muligheten for å opprette sin egen YouTube-kanal, laste opp og offentlig dele videoer og direktesendinger, legge inn kommentarer og bruke direktechatten. Finn ut mer

Du kan bruke Family Link-appen til å administrere barnets aktivitetsinnstillinger, inkludert innstillingene for YouTube-søkeloggen og YouTube-seerloggen.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

Ingen innstillinger for innholdsfiltrering er slått på som standard i YouTube. Du kan slå på Begrenset innhold-modusen som hjelp til å filtrere bort innhold for voksne som du kanskje ikke vil at barnet ditt skal se. Ingen filtre er 100 % nøyaktige, men barnet ditt blir nektet tilgang til det meste av denne typen innhold.

Begrenset innhold-modusen angis på nettleser- og enhetsnivå, så du må slå den på for hver enhet eller nettleser barnet ditt bruker.  Finn ut mer

Kontrollér tilgangen til YouTube

Du kan kontrollere tilgangen til YouTube-nettstedet og YouTube-appen på Android-enheten til barnet hvis

Blokkér eller tillat YouTube-nettstedet

Følg denne fremgangsmåten for å angi om barnet ditt skal ha tilgang til YouTube-nettstedet på Android-enheten sin.

Blokkér eller tillat YouTube-appen

Følg denne fremgangsmåten for å angi om barnet ditt skal kunne bruke YouTube-appen på Android-enheten sin.