YouTube ja lapsesi Google-tili (vain EU-maat)

Jos asut EU-maassa ja olet luonut lapsellesi Google-tilin Family Linkin avulla, lapsesi voi alkaa käyttää YouTube-sovellusta ja muita ominaisuuksia täytettyään 13 vuotta.  Alle 13-vuotiaat lapset voivat käyttää vain YouTube Kids ‑sovellusta siellä, missä se on saatavilla.  Lue lisää.

Huom. YouTube-sovellusta ja muita YouTube-tuotteita ja ‑ominaisuuksia ei ole suunniteltu tai räätälöity lapsille. Lapsesi voi käyttää niitä muiden henkilöiden kanssa viestimiseen tai hän voi löytää niiden kautta sisältöä, jota pidät sopimattomana.  Lapsesi voi käyttää YouTuben ominaisuuksia kuin kuka tahansa käyttäjä. Hän voi esimerkiksi luoda oman YouTube-kanavan, ladata ja jakaa julkisesti videoita ja live-striimejä ja käyttää live-chattia. Lue lisää.

Family Link ‑sovelluksella voit määrittää lapsesi toimintoasetuksia muun muassa YouTube-hakuhistoriaan, ‑katseluhistoriaan liittyen.

Rajoitetun tilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Sisältösuodattimia ei oletuksena ole otettu käyttöön YouTubessa. Voit ottaa rajoitetun tilan käyttöön suodattaaksesi mahdollisesti aikuisille suunnattua sisältöä, jota et halua lapsen näkevän. Mikään suodatin ei ole täydellisen tarkka, mutta tämän pitäisi karsia suurin osa tällaisesta sisällöstä.

Rajoitettu tila toimii selain- tai laitekohtaisesti, joten se on otettava käyttöön YouTubessa jokaisessa laitteessa tai selaimessa, joita lapsi käyttää.  Lue lisää.

Voit rajoittaa lapsesi YouTuben käyttöä

Voit päättää lapsesi pääsystä YouTube-sivustolle ja YouTube-sovellukseen Android-laitteellaan, jos

YouTube-sivuston estäminen tai salliminen

Näiden ohjeiden avulla voit määrittää pääseekö lapsesi YouTube-sivustolle Android-laitteellaan.

YouTube-sovelluksen estäminen tai salliminen

Näiden ohjeiden avulla voit määrittää pääseekö lapsesi YouTube-sivustolle Android-laitteellaan.