YouTube og dit barns Google-konto (kun EU)

Hvis du bor i EU, og du har oprettet en Google-konto til dit barn med Family Link, kan dit barn bruge YouTube-appen og andre funktioner, når han eller hun fylder 13 år.  Børn under 13 år kan kun bruge YouTube til børn, hvor det er tilgængeligt.  Få flere oplysninger

Bemærk! YouTube-appen og andre YouTube-produkter og -funktioner er ikke udviklet eller skræddersyet til børn. Dit barn kan bruge dem til at kommunikere med andre eller til at finde indhold, som du finder upassende.  Når dit barn bruger YouTube, kan han eller hun bruge YouTubes funktioner som enhver anden bruger. Dette omfatter oprettelse af egen YouTube-kanal, upload og offentlig deling af videoer og livestreams, kommentering og brug af livechat. Få flere oplysninger

Du kan bruge Family Link-appen til at administrere indstillinger for dit barns aktivitet, bl.a. barnets indstillinger for søgehistorik og afspilningshistorik på YouTube.

Slå Begrænset tilstand til eller fra

Som standard er der ikke aktiveret nogen indstillinger til filtrering af indhold i YouTube. Du kan aktivere Begrænset tilstand som en hjælp til at filtrere voksenindhold fra, som du ikke ønsker, at dit barn skal se. Intet filter er 100 % præcist, men dette filter skulle gerne hjælpe med at filtrere det meste af dette indhold fra, så dit barn ikke ser det.

Begrænset tilstand fungerer på enheds- eller browserniveau, så det skal aktiveres i YouTube for hver enhed og browser, som dit barn bruger.  Få flere oplysninger

Administrer adgangen til YouTube

Du kan administrere adgangen til YouTube-websitet og YouTube-appen på dit barns Android-enhed, hvis:

Bloker eller tillad YouTube-websitet

Følg disse trin for at styre, om dit barn kan besøge YouTube-websitet på sin Android-enhed.

Bloker eller tillad YouTube-appen

Følg disse trin for at styre, om dit barn kan bruge YouTube-appen på sin Android-enhed.