YouTube i el compte de Google del teu fill (només a la Unió Europea)

Si vius a la Unió Europea i has creat un compte de Google per al teu fill mitjançant Family Link, podrà començar a utilitzar l'aplicació YouTube i altres funcions quan tingui 13 anys.  Els nens menors de 13 anys només poden utilitzar l'aplicació YouTube Kids on estigui disponible.  Més informació

Nota: l'aplicació YouTube i altres productes i funcions de YouTube no han estat pensats ni dissenyats per a nens. És possible que el teu fill els utilitzi per comunicar-se amb altres persones o per cercar contingut que consideres inadequat.  Quan el teu fill utilitzi YouTube, podrà accedir a les mateixes funcions que qualsevol altre usuari, com ara crear un canal, penjar i compartir públicament vídeos i reproduccions en directe, fer comentaris i utilitzar el xat en directe. Més informació

Amb l'aplicació Family Link pots gestionar la configuració de l'activitat del teu fill, inclosa la dels historials de cerques i de visualitzacions de YouTube.

Activar o desactivar el mode restringit

De manera predeterminada, YouTube no té activada cap opció de configuració per filtrar contingut. Pots activar el mode restringit per detectar i descartar contingut potencialment no recomanat per a menors d'edat que no vols que vegi el teu fill. Cap filtre no és segur al 100%, però ajuda a evitar que el teu fill vegi la major part d'aquest tipus de contingut.

El mode restringit té efecte sobre el dispositiu o el navegador, de manera que l'has d'activar a YouTube en cada dispositiu o navegador que utilitzi el teu fill.  Més informació

Controlar l'accés a YouTube

Pots controlar l'accés a l'aplicació YouTube i al lloc web d'aquest servei al dispositiu Android del teu fill si es compleixen aquestes condicions:

Bloquejar o permetre l'accés al lloc web de YouTube

Segueix aquests passos per controlar si el teu fill pot accedir al lloc web de YouTube des del seu dispositiu Android.

Bloquejar o permetre l'accés a l'aplicació YouTube

Segueix aquests passos per controlar si el teu fill pot fer servir l'aplicació YouTube al seu dispositiu Android.