Koble til kontoen din for å få belønninger

Hvis du kobler Google-kontoen din til kontoen din hos én eller flere av belønningspartnerne våre, får du muligheten til å motta belønninger ved å se på aktuelt innhold på YouTube.

Knytt sammen kontoene dine

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Kontoer , og velg Innstillinger.
  3. Velg hvilken type konto du vil koble til, under «Tilknyttede kontoer».
  4. Klikk eller trykk på KOBLE TIL for den typen konto du vil koble til.
    • Hvis du ikke har en konto fra før, følger du veiledningen på partnernettstedet for å opprette en. Gå deretter tilbake til trinn 2.
  5. Logg på partnerkontoen din.

Du kan også tilknytte partnerkontoen din fra videosiden til en direktesending som kvalifiserer for belønninger. Klikk eller trykk på BELØNNINGER under spilleren, og følg veiledningen for å logge på partnerkontoen din.

Tips: Hvis du bruker datamaskin og det ikke skjer noe når du velger «Belønninger», kan det hende du må tillate forgrunnsvinduer fra YouTube.

Når du har tilknyttet kontoen din, kan du se på kvalifiserte direktesendinger for å få muligheten til å motta belønninger. Se delen «Partnerkontoer» nedenfor for å finne ut mer om hvilke direktesendinger som kvalifiserer.

Koble kontoene fra hverandre

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Kontoer , og velg Innstillinger.
  3. Velg «Tilknyttede kontoer», og velg kontoen du vil koble fra.
  4. Klikk eller trykk på FJERN TILKNYTNINGEN.

Du kan også fjerne tilknytningen til partnerkontoen din fra videosiden til en direktesending som kvalifiserer for belønninger. For å gjøre dette klikker du på TILKNYTTET under spilleren og følger veiledningen for å logge på kontoen din.

Merk: Når du har fjernet tilknytningen mellom kontoen, har du ikke lenger muligheten til å motta belønninger på den aktuelle kontoen ved å se på kvalifiserte direktesendinger. Det kan hende seerhistorikken din lagres hos partnerne våre selv om du har fjernet tilknytningen mellom kontoene. Du kan administrere dataene dine på de respektive partnerkontoene.

Partnerkontoer

FACEIT

FACEIT er arrangør for Esports Championship Series. Når du har tilknyttet FACEIT-kontoen din, har du muligheten til å få FACEIT-poeng ved å se på Esports Championship Series-direktesendinger.
Merk: FACEIT-kontoen din må være registrert med CS:GO-kontoen din for at du skal være kvalifisert for FACEIT-belønninger.

Supercell

Supercell er utvikleren av Clash Royale. Når du har tilknyttet Supercell-kontoen din, har du muligheten til å få Clash Royale-belønninger ved å se på World Finals-direktesendinger.

Knives Out

NetEase er utvikleren av Knives Out. Når du har tilknyttet Knives Out-kontoen din, har du muligheten til å få belønninger ved å se på se Knives Out Official Streamer-direktesendinger.

MLBB

Moonton er utvikleren bak Mobile Legends: Bang Bang. Når du har tilknyttet MLBB-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte MLBB-direktesendinger.

PUBG Mobile

Tencent er utvikleren av PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Mobile. Når du har tilknyttet PUBG Mobile-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte PUBG Mobile-direktesendinger.

Epic Games

Epic er utvikleren av Fortnite. Når du har tilknyttet Fortnite-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgt Fortnite World Cup-innhold.

Vanlige spørsmål

Jeg har knyttet sammen kontoene mine og ser på en kvalifisert direktesending. Hvorfor har jeg ikke vunnet noe?

Det er partnerne våre som avgjør hvilke kvalifiserte seere som vinner, basert på reglene for hver enkelt direktesending. Reglene kan variere fra fra partner til partner.
For å kvalifisere må du sørge for at du har tilknyttet kontoene dine, og at du ser innholdet på en datamaskin, i YouTube-mobilappen eller på mobilnettstedet vårt. Du kvalifiserer ikke for belønninger hvis du ser innholdet med bilde-i-bilde-modus eller i innebygde spillere.

Hvordan vet jeg om jeg har vunnet noe?

Eventuelle belønninger legges til i partnerspillkontoen din. Det kan ta inntil et døgn før slike belønninger vises. Finn ut mer ved å gå til partnernettstedet.

Er denne funksjonen tilgjengelig på mobil?

Det er mulig å få belønning både på datamaskin, i mobilappen og på mobilnettstedet vårt, m.youtube.com. Du kvalifiserer ikke for belønninger hvis du ser innholdet med bilde-i-bilde-modus eller i innbygde spillere.

Jeg kan ikke koble til kontoen min. Hva bør jeg gjøre?

Sjekk først at du er logget på. Det kan hende du må tillate forgrunnsvinduer i nettleseren for å kunne knytte sammen kontoer. Hvis du ikke kan knytte sammen kontoene i Safari, bør du prøve en annen nettleser.
Merk: Du kan bare tilknytte personlige kontoer, ikke merkevarekontoer. Sørg for at du er logget på en personlig konto når du prøver å tilknytte.

Hva slags informasjon deles mellom Google og spillkontoen min når jeg knytter sammen kontoene?

Når du har knyttet kontoen din til YouTube, deler YouTube informasjon om det du ser på. Partneren kan også dele grunnleggende kontoinformasjon med Google eller YouTube. Slik finner vi ut hvilke kontoer som er kvalifisert for fordeler.