Tilknyt din konto for at vinde præmier

Du kan blive kvalificeret til at modtage præmier ved at knytte din Google-konto til en af vores partnerkonti med præmier og derefter se kvalificerende indhold på YouTube.

Opret tilknytning mellem dine konti

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Konti , og vælg Indstillinger.
  3. Under "Tilknyttede konti" vælger du den type konto, du gerne vil tilknytte.
  4. Klik eller tryk på TILKNYT for den type konto, du vil tilknytte.
    • Hvis du ikke allerede har en konto, skal du følge vejledningen fra partnerwebsitet for at oprette en. Start derefter med trin 2.
  5. Log ind på din partnerkonto.

Du kan også tilknytte din partnerkonto fra afspilningssiden på en livestream, hvor man kan vinde præmier. Klik eller tryk på PRÆMIER under afspilleren, og følg vejledningen for at logge ind på din partnerkonto.

Tip! Hvis der ikke sker noget, når du vælger "Præmier", skal du muligvis tillade pop op-vinduer fra YouTube på computeren.

Når du har tilknyttet din konto, kan du vinde præmier ved at se kvalificerende livestreams. Se sektionen "Partnerkonti" nedenfor for at få flere oplysninger om, hvilke streams der er kvalificerende.

Fjern tilknytningen mellem dine konti

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Konti , og vælg Indstillinger.
  3. Vælg "Tilknyttede konti", og vælg derefter den konto, du vil fjerne tilknytningen til.
  4. Klik eller tryk på FJERN TILKNYTNING.

Du kan også fjerne tilknytningen til din partnerkonto fra afspilningssiden på en livestream, hvor man kan vinde præmier. Det gør du ved at klikke på TILKNYTTET under afspilleren og følge vejledningen for at logge ind på din konto.

Bemærk! Når du fjerner tilknytningen mellem dine konti, vil du ikke længere være kvalificeret til præmier på den konto, når du ser kvalificerende livestreams. Vores partnere kan registrere og gemme en oversigt over sete videoer, også selvom du har fjernet tilknytningen. Se din partnerkonto for at administrere dine data.

Partnerkonti

FACEIT

FACEIT arrangerer Esports Championship Series. Når du har tilknyttet din FACEIT-konto, kan du kvalificere dig til at modtage FACEIT-point ved at se Esports Championship Series-livestreams.
Bemærk! For at være kvalificeret til FACEIT-præmier skal din FACEIT-konto være registreret med din CS:GO-konto.

Supercell

Supercell er skaberen af Clash Royale. Når du har tilknyttet din Supercell-konto, kan du kvalificere dig til at vinde Clash Royale-præmier ved at se Clash Royale/Clash Royale League-livestreams.

Knives Out

NetEase er skaberen af Knives Out. Når du har tilknyttet din Knives Out-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se Knives Out Official Streamer-livestreams.

MLBB

Moonton er skaberen af Mobile Legends: Bang Bang. Når du har tilknyttet din MLBB-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte MLBB-livestreams.

PUBG Mobile

Tencent er skaberen af PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile. Når du har tilknyttet din PUBG Mobile-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte PUBG Mobile-livestreams.

Epic Games

Epic er skaberen af Fortnite. Når du har tilknyttet din Fortnite-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgt Fortnite World Cup-indhold.

Riot Games

Riot er skaberen af League of Legends. Når du har tilknyttet din konto, har du mulighed for at vinde præmier ved at se kvalificerende livestreams.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har tilknyttet mine konti, og jeg ser en kvalificerende livestream. Hvorfor vinder jeg ikke noget?

Vores partnere bestemmer i sidste ende, hvilke kvalificerede seere der vinder, på baggrund af reglerne for hver stream. Reglerne kan variere fra partner til partner.
For at sikre, at du er kvalificeret, skal du sørge for, at du har tilknyttet dine konti og ser med på din computer, i YouTube-mobilappen eller på vores mobilwebsite. Du vil ikke være kvalificeret til præmier, hvis du ser med integreret billede eller integrerede afspillere.

Hvordan ved jeg, om jeg har vundet noget?

Præmier leveres til din spilkonto hos en af vores partnere, når du har vundet. Det kan tage op til en dag, før præmierne vises. Du kan få flere oplysninger direkte på partnerwebsitet.

Er denne funktion tilgængelig på mobilenheder?

Præmier er tilgængelige på computerweb, i mobilappen og på vores mobilwebsite m.youtube.com. Du vil ikke være kvalificeret til præmier, hvis du ser indholdet med integreret billede eller integrerede afspillere.

Jeg kan ikke tilknytte min konto. Hvad skal jeg gøre?

Tjek først, om du er logget ind. Du skal muligvis tillade pop op-vinduer i din browser for at tilknytte dine konti. Hvis du ikke kan tilknytte via Safari, kan du prøve en anden browser.
Bemærk! Du kan kun tilknytte personlige konti, ikke brandkonti. Sørg for, at du er logget ind på en personlig konto, når du forsøger at oprette tilknytning.

Hvilke oplysninger deles mellem Google og min gamingkonto, når jeg tilknytter min konto?

Når du har knyttet din konto til YouTube, deler YouTube dine visningsoplysninger, og partneren kan dele grundlæggende kontooplysninger med Google eller YouTube. Dette vil fortælle os, hvilke konti der er kvalificerede til præmier.