Datan käsittelyehtojen soveltaminen

Googlen ja sinun välillä sovelletaan YouTuben datankäsittelyehtoja siltä osin kuin GPDR koskee YouTube-palvelun käyttöäsi, erityisesti koska käytät palvelua kaupallisiin tai ammatillisiin tarkoituksiin. Huomaathan että näitä ehtoja ei sovelleta käyttäessäsi palveluja "toiminnassa, joka on yksinomaan henkilökohtaista tai kotitaloutta koskevaa toimintaa ja joka näin ollen ei ole sidoksissa mihinkään ammatilliseen tai kaupalliseen toimintaan. Henkilökohtaista tai kotitaloutta koskevaa toimintaa voi olla esimerkiksi kirjeenvaihto ja osoitteiston pitäminen sekä sosiaalinen verkostoituminen ja verkkotoiminta, joita harjoitetaan tällaisen henkilökohtaisen tai kotitaloutta koskevan toiminnan yhteydessä."

Lue lisää GDPR:stä.