Musiikkilistat ja Music Insights

YouTube-listoilta näet kuumimmat artistit, kappaleet ja musiikkivideot ympäri maailmaa.

Nousussa-lista: Tämän hetken uutta ja kuuminta musiikkia

Nousussa-lista nostaa esiin käyttäjien eniten kuuntelemaa musiikkia ja näyttää, mihin sisältöön käyttäjät juuri sillä hetkellä reagoivat.

YouTuben Nousussa-listaa päivitetään useita kertoja päivässä.

Suosituimmat kappaleet ‑lista: Toistetuimmat kappaleet YouTubessa

Suosituimmat kappaleet ‑lista kootaan kappaleiden YouTube-näyttökertojen perusteella. Mukaan lasketaan kaikki kappaleen viralliset versiot (kuten virallinen musiikkivideo, käyttäjien tekemät virallisen kappaleen sisältävät videot ja sanoitusvideot).
Suosituimmat kappaleet ‑listaa päivitetään viikoittain.

Suosituimmat artistit ‑lista: Isoimmat artistit YouTubessa

Suosituimmat artistit ‑lista perustuu artistien koko tuotannon näyttökertoihin YouTubessa sisältäen viralliset musiikkivideot, käyttäjien tekemät virallisen kappaleen sisältämät videot, viralliset live-esitykset, miksaukset, sanoitusvideot, albumien kappaleet ja yhteistuotannot.

Suosituimmat artistit ‑listaa päivitetään viikoittain.

Suosituimmat musiikkivideot ‑lista: Katsotuimmat musiikkivideot YouTubessa

Suosituimmat musiikkivideot ‑lista keskittyy YouTuben musiikkivideoihin ja nostaa esiin palvelun katsotuimmat viralliset musiikkivideot.

Suosituimmat musiikkivideot ‑listaa päivitetään viikoittain.

Saatavuus

YouTube-listat ovat saatavilla 46 maassa:

• Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Islanti
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Kenia
  • Luxemburg
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Nigeria
  • Norja
  • Peru
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Venäjä
  • Etelä-Korea
  • Etelä-Afrikka
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Tansania
  • Turkki
  • Uganda
  • Iso-Britannia
  • Ukraina
  • Yhdysvallat
  • Venezuela

Olemme tuomassa lisää suosittuja kappaleita ja artisteja esitteleviä listoja saataville pian.

Minkä perusteella YouTube-listat kootaan?

YouTube-listoilla näkyvät YouTuben suosituimmat kappaleet, videot ja artistit niiden saaman pisteytyksen mukaan.

• Suosituimmat kappaleet määräytyvät YouTube-näyttökertojen perusteella. Mukaan lasketaan kaikki kappaleen viralliset versiot (kuten virallinen musiikkivideo, käyttäjien luoma virallista kappaletta hyödyntävä sisältö ja sanoitusvideot).
  • Suosituimmat musiikkivideot määräytyvät edellisen viikon videoiden näyttökertojen mukaan.
  • Suosituimmat artistit ‑listalla näkyy 100 suosituinta artistia kokonaisnäyttökertojen perusteella. Kokonaisnäyttökertoihin lasketaan kaikki artistiin liittyvien kappaleiden näyttökerrat.

YouTube Music Insights

YouTube Music Insights ‑työkalun avulla voit selvittää, millainen sisältö on suosittua eri maissa ja kaupungeissa ympäri maailmaa. Näiden tietojen avulla voit analysoida tarkemmin YouTubessa menestyviä artisteja.

Music Insights ‑tiedot lasketaan osoitteessa YouTube.com/Charts yhdistämällä kaikki kappaleen viralliset versiot (kuten viralliset musiikkivideot, käyttäjien tekemät virallisen kappaleen sisältävät videot ja sanoitusvideot).

Tällä hetkellä Music Insights ‑tiedoissa on jo mukana monia YouTuben 25 000 suosituimman joukkoon kuuluvia artisteja (näyttökertojen mukaan mitattuna).