Musikhitlister og indsigt

YouTube-hitlister giver dig mulighed for at se, hvilke kunstnere, sange og musikvideoer fra hele verden der er mest populære lige nu. Vi opdaterer med jævne mellemrum kriterierne for hitlister. Du kan holde øje med opdateringerne her.

Hot lige nu-hitliste: Ny og populær musik lige nu

Hot lige nu-hitlisten fremhæver nye videoer, der har opnået øjeblikkelig succes, efter de er blevet udgivet.

YouTubes Hot lige nu-hitliste bliver opdateret flere gange om dagen.

Populære sange-hitlisten: De mest spillede sange på YouTube

Populære sange-hitlisten fremhæver antallet af visninger af en sang på YouTube. Den beregnes ved at kombinere alle officielle versioner af en sang, bl.a.:
  • Den officielle musikvideo
  • Brugergenereret indhold, der bruger den officielle sang
  • Videoer med sangtekster
Populære sange-hitlisten opdateres hver uge.

Populære kunstnere-hitlisten: De største kunstnere på YouTube

Populære kunstnere-hitlisten fremhæver de mest populære kunstnere på YouTube baseret på det samlede antal visninger for hele deres diskografi, bl.a.:

• Officielle musikvideoer
  • Brugergenereret indhold, der bruger den officielle sang
  • Officielle liveoptrædener
  • Remix
  • Videoer med sangtekster
  • Albumsange
  • Samarbejde

Populære kunstnere-hitlisten opdateres hver uge.

Populære musikvideoer-hitlisten: De mest sete musikvideoer

Populære musikvideoer-hitlisten sætter fokus på musikvideo-oplevelsen på YouTube og fremhæver de mest sete officielle musikvideoer på platformen.

Populære musikvideoer-hitlisten opdateres hver uge.

Hvor er hitlisterne tilgængelige?

YouTube-hitlister er tilgængelige i 57 lande rundt om i verden:

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Guatemala
  • Tyskland
  • Honduras
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Kenya
  • Luxembourg
  • Mexico
  • Holland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Polen
  • Portugal
  • Rumænien
  • Rusland
  • Serbien
  • Sydkorea
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Tanzania
  • Tyrkiet
  • Uganda
  • Storbritannien
  • Ukraine
  • Uruguay
  • USA
  • Zimbabwe

Der kommer snart flere hitlister med dine yndlingssange og -kunstnere.

Hvordan beregnes YouTube-hitlister?

YouTube-hitlisterne finder frem til den mest viste musik på YouTube efter sang, video og kunstner. Visninger af betalt annoncering på YouTube tæller ikke med i forhold til hitlisterne.

• Populære sange opgør en sangs samlede popularitet på YouTube ud fra antallet af visninger. Den beregnes ved at kombinere alle officielle versioner af en sang, bl.a.:
    • Den officielle musikvideo
    • Brugergenereret indhold, der bruger den officielle sang
    • Videoer med sangtekster
  • Populære musikvideoer rangerer officielle musikvideoer ud fra antallet af visninger i den foregående uge.
  • Populære kunstnere rangerer de 100 mest populære kunstnere ud fra det samlede antal visninger. En kunstners "visninger i alt" er det samlede antal visninger af sange, der er tilknyttet kunstneren.

Music Insights på YouTube

Med YouTubes værktøj Music Insights kan du finde ud af, hvad der er populært i forskellige byer og lande i hele verden. Vores værktøj giver dig mulighed for at gå i dybden og få flere oplysninger om de mest populære kunstnere på YouTube.

Music Insights, som er en del af YouTube.com/Charts, beregnes ved at kombinere alle de officielle versioner af en sang, bl.a.:

• Den officielle musikvideo
  • Brugergenereret indhold, der bruger den officielle sang
  • Videoer med sangtekster

Music Insights indeholder i øjeblikket ca. 25.000 af de mest populære kunstnere på YouTube baseret på antal afspilninger.