Musikhitlister og Music Insights

YouTube-hitlister giver dig mulighed for at se, hvilke kunstnere, sange og musikvideoer fra hele verden der er mest populære lige nu. Vi opdaterer med jævne mellemrum politikken for hitlister. Du kan holde øje med opdateringerne her.

Hot lige nu-hitliste: Ny og populær musik lige nu

Hot lige nu-hitlisten fremhæver nye videoer, der har opnået øjeblikkelig succes, efter de er blevet udgivet.

YouTubes Hot lige nu-hitliste bliver opdateret flere gange om dagen.

Mest populære sange-hitlisten: De mest spillede sange på YouTube

Mest populære sange-hitlisten fremhæver antallet af visninger af en sang på YouTube. Den beregnes ved at kombinere alle officielle versioner af en sang (bl.a. officielle musikvideoer, brugerskabte videoer med den officielle sang og videoer med sangtekster).
Mest populære sange-hitlisten opdateres hver uge.

Populære kunstnere-hitlisten: De største kunstnere på YouTube

Populære kunstnere-hitlisten fremhæver de mest populære kunstnere på YouTube baseret på det samlede visningstal for hele deres diskografi – bl.a. officielle musikvideoer, brugerskabte videoer med den officielle sang, officielle liveoptrædener, remix, videoer med sangtekster, albumsange og samarbejder.

Populære kunstnere-hitlisten opdateres hver uge.

Populære musikvideoer-hitlisten: De mest sete musikvideoer

Populære musikvideoer-hitlisten sætter fokus på musikvideoeoplevelsen på YouTube og fremhæver de mest sete officielle musikvideoer på platformen.

Populære musikvideoer-hitlisten opdateres hver uge.

Aktuel tilgængelighed

YouTube-hitlister er tilgængelige i 57 lande rundt om i verden:

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Guatemala
  • Tyskland
  • Honduras
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Kenya
  • Luxembourg
  • Mexico
  • Holland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Norge
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Polen
  • Portugal
  • Rumænien
  • Rusland
  • Serbien
  • Sydkorea
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Tanzania
  • Tyrkiet
  • Uganda
  • Storbritannien
  • Ukraine
  • Uruguay
  • USA
  • Zimbabwe

Der kommer snart flere hitlister med dine yndlingssange og -kunstnere.

Hvordan beregnes YouTube-hitlister?

YouTube-hitlisterne finder frem til den mest viste musik på YouTube efter sang, video og kunstner. Visninger af betalt annoncering på YouTube tæller ikke med i forhold til hitlisterne.

• Mest populære sange opgør en sangs samlede popularitet på YouTube efter visningsantal. Den beregnes ved at kombinere alle officielle versioner af en sang (bl.a. den officielle musikvideo, brugergenereret indhold, der bruger den officielle sang, og videoer med sangtekster).
  • Populære musikvideoer rangerer officielle musikvideoer efter visningsantal i den foregående uge.
  • Populære kunstnere rangerer de 100 mest populære kunstnere efter det samlede antal visninger. En kunstners "visninger i alt" er det samlede antal visninger af sange, der er tilknyttet kunstneren.

Music Insights på YouTube

Med YouTubes værktøj Music Insights kan du finde ud af, hvad der er populært i byer og lande i hele verden. Du kan gå mere i dybden og finde flere oplysninger om de mest populære kunstnere på YouTube.

Som en del af YouTube.com/Charts beregnes Music Insights ved at kombinere alle officielle versioner af en sang (også officielle musikvideoer og brugerskabte videoer med den officielle sang og videoer med sangtekster).

Music Insights indeholder i øjeblikket ca. 25.000 af de mest populære kunstnere på YouTube baseret på antal afspilninger.