Llistes d'èxits i estadístiques de música

Les llistes d'èxits de YouTube et permeten veure els artistes, les cançons i els vídeos musicals més populars d'arreu del món. De tant en tant actualitzem els criteris de les llistes d'èxits; torna a visitar aquesta pàgina per comprovar si hi ha novetats.

Llistes d'èxits diàries de YouTube

Les llistes d'èxits següents s'actualitzen diàriament en funció de les visualitzacions de YouTube.

Llista d'èxits Tendències

La llista d'èxits Tendències et permet donar una ullada a les novetats musicals més populars. Les cançons es classifiquen en funció de la popularitat després de llançar-se. Aquesta llista d'èxits s'actualitza diverses vegades al dia.

Top diari de vídeos musicals

La llista d'èxits Top diari de vídeos musicals s'actualitza diàriament i destaca els vídeos musicals oficials més vistos a YouTube.

Top diari de cançons a Shorts

Top cançons a Shorts reconeix el rendiment de les cançons a YouTube Shorts. Les cançons es classifiquen diàriament segons el nombre total de curts creats que inclouen la cançó.

Llistes d'èxits setmanals de YouTube

Les llistes següents s'actualitzen en funció de les visualitzacions setmanals de YouTube.

Top setmanal de cançons

La llista d'èxits Top setmanal de cançons destaca les cançons més reproduïdes a YouTube. Aquesta llista combina les visualitzacions totals de cada versió oficial d'una cançó, inclosos:
  • El vídeo musical oficial.
  • Vídeos fets pels usuaris que inclouen la cançó oficial.
  • Vídeos amb lletra.

Top setmanal d'artistes.

La llista d'èxits Top setmanal d'artistes inclou els artistes més populars de YouTube. Els artistes es classifiquen en aquesta llista segons el nombre total de visualitzacions de tota la seva discografia, inclosos:
  • Vídeos musicals oficials.
  • Vídeos fets pels usuaris que inclouen la cançó oficial.
  • Actuacions en directe oficials.
  • Remixos.
  • Vídeos amb lletra.
  • Cançons d'àlbums.
  • Col·laboracions.

Top setmanal de vídeos musicals

La llista d'èxits Top setmanal de vídeos musicals destaca els vídeos musicals oficials més populars de la plataforma, segons el nombre de visualitzacions.

Top setmanal de cançons a Shorts

Top cançons a Shorts reconeix el rendiment de les cançons a YouTube Shorts. Les cançons es classifiquen setmanalment segons el nombre total de curts creats que inclouen la cançó.

Més informació sobre les llistes d'èxits de YouTube

Ubicacions on estan disponibles

Les llistes d'èxits de YouTube estan disponibles en 61 països o regions d'arreu del món:

• Argentina
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guatemala
  • Alemanya
  • Hondures
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Kenya
  • Luxemburg
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Noruega
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Polònia
  • Portugal
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Sèrbia
  • Corea del Sud
  • República de Sud-àfrica
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Tanzània
  • Turquia
  • Uganda
  • Regne Unit
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Uruguai
  • Estats Units
  • Zimbàbue

Aviat llançarem més llistes d'èxits amb les teves cançons i els teus artistes preferits.

Com es creen les llistes d'èxits de YouTube?

Les llistes d'èxits de YouTube desglossen la música més vista a YouTube per cançó, vídeo, artista i curt.

• Llistes d'èxits Top cançons: classifiquen el rendiment de les cançons a YouTube segons el nombre de visualitzacions general. YouTube genera llistes d'èxits diàries i setmanals per a les cançons més populars combinant les visualitzacions de cançons oficials dels tipus de vídeos següents:
    • El vídeo musical oficial.
    • Contingut generat pels usuaris que inclou la cançó oficial.
    • Vídeos amb lletra.
  • Llistes d'èxits Top vídeos musicals: classifiquen el rendiment de la música oficial segons el nombre de visualitzacions dels vídeos. YouTube genera llistes d'èxits diàries i setmanals per als vídeos musicals més populars.
  • Top cançons a Shorts: classificació de les 50 cançons més escoltades incloses a Shorts. Les cançons es classifiquen segons el nombre total de curts creats que inclouen la cançó. YouTube genera llistes d'èxits diàries i setmanals per a les cançons més populars a Shorts.
  • Top setmanal d'artistes: classifica els 100 artistes més populars segons el nombre total de visualitzacions. El nombre total de visualitzacions d'un artista es basa en les visualitzacions combinades de les cançons atribuïdes a l'artista a YouTube.

Per garantir que les llistes d'èxits de YouTube reflecteixin els moviments més rellevants en el món de la música, és possible que se'n suprimeixin les cançons que hi han estat incloses durant uns quants mesos i que no mostren un creixement significatiu d'audiència d'acord amb les nostres polítiques.

Nota: les visualitzacions en publicitat de pagament a YouTube no es tenen en compte a l'hora de crear les llistes d'èxits de YouTube.

Estadístiques de música de YouTube

Estem actualitzant l'eina Estadístiques de música de YouTube, que estarà disponible el 2024 a les llistes d'èxits de YouTube. Lamentem les molèsties temporals que això et pugui causar, però estigues pendent de les actualitzacions.