Llistes d'èxits i estadístiques de música

Les llistes d'èxits de YouTube et permeten consultar quins són els artistes, les cançons i els vídeos musicals més populars d'arreu del món. De tant en tant actualitzem els criteris de les llistes d'èxits; torna a visitar aquesta pàgina per comprovar si hi ha novetats.

Llista Tendències: les novetats musicals més populars del moment

La llista Tendències destaca els vídeos nous que s'han fet populars immediatament després de publicar-se.

Aquesta llista s'actualitza diverses vegades al dia.

Llista Cançons més populars: les cançons més reproduïdes a YouTube

La llista Cançons més populars destaca el nombre de visualitzacions d'una cançó a YouTube. Es calcula combinant totes les versions oficials d'una cançó, inclosos:
  • Vídeo musical oficial
  • Vídeos fets pels usuaris que inclouen la cançó oficial
  • Vídeos amb la lletra
Aquesta llista s'actualitza un cop per setmana.

Llista Artistes més populars: els artistes més importants a YouTube

La llista Artistes més populars destaca els artistes més populars de YouTube segons el nombre total de visualitzacions de tota la seva discografia, inclosos:

• Vídeos musicals oficials
  • Vídeos fets pels usuaris que inclouen la cançó oficial
  • Actuacions en directe oficials
  • Remescles
  • Vídeos amb la lletra
  • Cançons de l'àlbum
  • Col·laboracions

Aquesta llista s'actualitza un cop per setmana.

Llista Vídeos musicals més populars: els vídeos musicals més vistos

La llista Vídeos musicals més populars inclou els vídeos musicals oficials de YouTube amb més visualitzacions, com a mostra de la gran experiència musical que ofereix la plataforma.

Aquesta llista s'actualitza un cop per setmana.

Països on estan disponibles actualment

Les llistes d'èxits de YouTube estan disponibles en 57 països i regions d'arreu del món:

• Argentina
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guatemala
  • Alemanya
  • Hondures
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Kènia
  • Luxemburg
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Noruega
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Polònia
  • Portugal
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Sèrbia
  • Corea del Sud
  • República de Sud-àfrica
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Tanzània
  • Turquia
  • Uganda
  • Regne Unit
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Uruguai
  • Estats Units
  • Zimbàbue

Aviat llançarem més llistes d'èxits amb les teves cançons i els teus artistes preferits.

Com es creen les llistes d'èxits de YouTube?

Les llistes d'èxits de YouTube desglossen la música més reproduïda a YouTube segons la puntuació de les cançons, els vídeos i els artistes. Les visualitzacions en publicitat de pagament a YouTube no es tenen en compte a l'hora de crear les llistes.

• Cançons més populars: classificació del rendiment general d'una cançó a YouTube segons el nombre de visualitzacions. Es calcula combinant totes les versions oficials d'una cançó, inclosos:
    • Vídeo musical oficial
    • Contingut generat pels usuaris que inclou la cançó oficial
    • Vídeos amb la lletra
  • Vídeos musicals més populars: classificació dels vídeos musicals oficials segons el nombre de visualitzacions de la setmana anterior.
  • Artistes més populars: classificació dels 100 artistes més populars segons el nombre total de visualitzacions. El "nombre total de visualitzacions" d'un artista és el resultat de la combinació de les visualitzacions de totes les cançons associades a l'artista.

Estadístiques de música de YouTube

L'eina Estadístiques de música de YouTube et permet descobrir el que més s'escolta en ciutats i països o regions d'arreu del món, així com aprofundir en els artistes més populars de YouTube i aprendre'n més coses.

Estadístiques de música, que forma part de YouTube.com/Charts, combina les visualitzacions de totes les versions oficials d'una cançó, inclosos:

• Vídeo musical oficial
  • Vídeos fets pels usuaris que inclouen la cançó oficial
  • Vídeos amb la lletra

Actualment, Estadístiques de música inclou alguns dels 25.000 artistes més populars de YouTube en funció del recompte de visualitzacions.