Varsler: Slå av lyder og vibrering

Du kan slå av lyder og vibrering for å sikre at varsler sendes lydløst til telefonen i et bestemt tidsrom hver dag.

Som standard er alle lyder og all vibrering slått av mellom klokken 22:00 og 08:00, men du kan tilpasse dette. Denne funksjonen er tilgjengelig på versjon 13.16 og nyere av YouTube-appen på mobiltelefoner.

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig på mobiltelefoner, ikke nettbrett.
Slik tilpasser du innstillingene for lyder og vibrering ved varsler:
  1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Varsler.
  4. Slå av eller på Slå av lyd og vibrasjon.
  5. Trykk på Slå av lyd og vibrasjon for å velge ønsket start- og sluttid.
Merk: Du får fortsatt alle YouTube-varsler, selv om lyd og vibrasjon er slått av. Varsler om videoopplastinger er lydløse som standard.