Aviseringar: inaktivera ljud och vibration

Om du inaktiverar ljud och vibration skickas tysta aviseringar från YouTube-appen till din mobil under en viss tidsperiod varje dag. Som standard är ljud och vibration inaktiverat mellan 22:00 och 08:00, men du kan anpassa start- och sluttiderna. Den här funktionen är tillgänglig i versionerna 13.16 eller senare av YouTube-appen på mobiler.

Den här funktionen är endast tillgänglig på telefoner, inte på surfplattor.

Så här aktiverar/inaktiverar och anpassar du ljud och vibration för aviseringar:

1. Tryck på din profilbild
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Aviseringar.
  4. Anpassa inställningen Inaktivera ljud och vibration.
  5. Tryck på Inaktivera ljud och vibration och ange önskad starttid och sluttid.
Obs! Du får fortfarande alla YouTube-aviseringar även om du inaktiverar ljud och vibration. Alla aviseringar om videouppladdningar är som standard tysta.