Aviseringar: inaktivera ljud och vibration

Om du inaktiverar ljud och vibration skickas tysta aviseringar från YouTube-appen till din mobil under en viss tidsperiod varje dag. Som standard är ljud och vibration inaktiverat mellan 22:00 och 08:00, men du kan anpassa start- och sluttiderna. Den här funktionen är tillgänglig i versionerna 13.16 eller senare av YouTube-appen på mobiler.

Så här inaktiverar/aktiverar och anpassar du ljud och vibration för aviseringar:
  1. Tryck på kontoikonen
  2. Tryck på Inställningar
  3. Tryck på Aviseringar
  4. Tryck på Inaktivera ljud och vibration.
  5. Välj önskad Starttid och Sluttid.
Obs! Du får alla YouTube-aviseringar även om du inaktiverar ljud och vibration. Alla aviseringar om videouppladdningar är som standard tysta.